A Shreddedshian legenda Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen bebizonyította, nem létezik rossz testalkat, csak akarat gyenge ember.

a legsúlyosabb módszer a fogyáshoz

A bejegyzés egy interjú, amit a simplyshredded. Hogyan kerültél a testépítés világába? A középiskola évei alatt 18 éves koromig extrém ektomorf testalkatom volt, és úgy is néztem ki.

zsírfogyasztás fogyáshoz

Rengeteget ettem, de ezek egyáltalán nem látszottak meg rajtam. Képtelen voltam magamra zsírt, izmot, vagy valódi tömeget felszedni, akkor legalábbis még úgy gondoltam.

karcsúsító 18 szabadidős kávé

Mindig is lenyűgözött a testépítés, de hiányzott a motiváció, mert a gimnázium utolsó évében minden időmet a záróvizsgákra, és a főiskolai felvételire való felkészülésre fordítottam. Az érettségi után, és a főiskola közötti nyáron elhatároztam eljött az ideje az életmódváltásnak, és én elhatároztam mindent megváltoztatok az életemben.

• Zyzz Aziz Sergeyevich Shavershian élete és munkássága Aziz Sergeyevich Shavershian március 24 — augusztus 5.
  • Webshop A testépítés szégyenfala Alább tragikus sorsokról olvashatsz talán önhibájukból szerencsétlenül járt emberekről, akik túl sokat akartak, ám a halhatatlanság elérésének nem éppen a legjobb módját választották.

Az emberek folyamatosan megjegyezéseket tettek a testalkatomra és én gyűlöltem ezt, de tenni ellene, akkor legalábbis még úgy zyzz zsírégető nem tudok. Emlékszem úgy éreztem magam mint egy kis kurva, mert testalkatra akkora voltam mint a lányok, és amikor egy lány mellett sétáltam, ezt mindenki meg is jegyezte.

A HSC high school after időszakban minden hétvégén bulikban voltam, ahol mindig is az izmosabb srácok érvényesültek.

Zyzz \u0026 Chestbrah: The Legacy Continues

Tiszteltem ezeket a srácokat, és a lányok is zyzz zsírégető őket, de most komolyan, ha azt látod, hogy csak ennyi kell, hogy elvidd a legjobb nőket, akkor ki ne akarna egy izmosabb testet?

Abban az időben a bátyám már 1 éve kondizott, és határozottan látszott rajta a fejlődés és én ekkor csatlakoztam hozzá, a helyi edzőterembe.

Adományozz!

Fogalmam sem volt semmiről, csak céltalanul bolyongtam a gépek között, de mindenképpen változtatni zyzz zsírégető, így 1 hónap alatt amit tudtam elolvastam az edzésekről, a helyes táplálkozásról, a leghasznosabb edzés módszerekről, és az ektomorf testalkat fejleszthetőségéről. Innen indul, az én történetem… Mi volt a motivációd az évek során?

Ha az edzések kezdetekkor kérdezted volna meg ezt tőlem, akkor teljesen más lett volna a válaszom, mint most. Eredetileg beértem volna annyival, hogy Natasha Turner fogyás legyek ennyire vékony és némi izmot akartam volna felszedni magamra. Azt akartam, hogy nagyobb legyek, és alapvetően a lányoknak akartam tetszeni, hogy végre zyzz zsírégető vegyenek engem is.

Képeket tettem a szobám falára olyan srácokról, akikhez hasonlítani akartam én is, és elhatároztam én is ilyen leszek. Ahogy láttam magamon a fejlődést, folyamatosan többet akartam, és a céljaim az idő múlásával messze túlmutattak azon, hogy csak pusztán jól nézzek ki.

Az edzéseim közben folyamatosan többet akartam elérni, és egy idő után azt vettem észre magamon, hogy nincs szükségem motivációra, mert az életmódom részévé vált a testépítés, és a mozgás.

Fel kell építened az új életed

Az életem meghatározó része lett a sport, és már elképzelni sem tudom, hogy ne menjek le edzeni, ne figyeljek oda a kajálásokra, mert mérhetetlenül sokat kaptam ettől az életmódtól fizikailag, de elsősorban szellemileg, mentálisan. Fantasztikus dolog megtapasztalni magad, és hogy miket vagy képes elérni a testeddel, és önmagaddal szemben. Az én végső célom nem az, hogy hatalmas izmokat növesszek, hanem hogy a lehető legtökéletesebb testet hozzam létre, ami már-már művészien kidolgozott és áramvonalas.

Az emberi test szépségére mentem rá, ami mindenki számára vonzó. Mi alapján edzettél, és hogyan alakítottad ki a programodat?

Te kellesz

A kezdetekben mindent úgy csináltam, ahogyan azt olvastam, de hamar rájöttem, hogy sokkal jobban fejlődök, ha a saját módszeremet fejlesztem ki, ami a lehető legjobb a testemnek, mindezt persze az alap tudás elsajátítására építve.

Az én filozófiám nem követte a klasszikus útvonalat. Ha leírták, hogy egy gyakorlatot ismétléssel kell végezni akkor elkezdtem úgy, de ha azt éreztem az izmaim jobban reagálnak a ismétlésre, akkor annyit csináltam. Folyamatosan figyeltem a testemet és a annak reakcíóját, így alakítottam ki a saját módszeremet.

A ZYZZ-PROJECT

Az emberi test tétlen akar maradni és nem akar változtatni a megszokott folyamatokon, kivéve, ha kényszerítik. Minél nehezebb egy edzés, minél több és kellemetlen fájdalmat érzel edzés közben, annál jobb eredményre számíthatsz. Ha edzés közben nem halsz meg minden egyes alkalommal, akkor nincs értelme.

Ha az edzés végére nem fáradsz ki teljesen, nem érzed úgy, hogy össze akarsz esni, akkor feleslegesen dobtál ki az életedből másfél órát.