Az L-Karnitin és 11 jótékony hatása | Izomzat, Zsírégetés, Edzés

zsírégetés nottingham

Váratlanul érkezett Budapestre Vajna Tímea — Kiderült, miért jött és merre járt, amióta a fővárosban van Godfrey koponyáján óriási varrat, a teste is tele forradásokkal, de felépült Lewis Godfrey a barátaival mulatott a városban, amikor megtámadta egy utcai banda. Fejbevágták, majd egy kamion elé tolták, amelynek vezetője észre sem vette a fiatalembert, és elütötte.

Godfrey a kerekek alá szorult, és csak méterek után fedezte fel a sofőr.

zsírégetés nottingham

Amikor kiugrott a járműből, borzasztó látvány tárult a szeme elé: a fiatalember belei és húgyhólyagja a testén kívül, szétszóródva hevertek az utcán, Godfrey koponyáján pedig jókora seb tátongott. A kiérkező mentősök is majdnem sokkot kaptak, amikor meglátták.

zsírégetés nottingham

De nem vesztették el a hitet, hogy esetleg megmenthetik a fiút, ezért egy lepedőbe csavarták a szanaszét lógó testrészeket, leállították a vérzést, és így vitték be a kórházba. A fiatalembernek kétszer leállt a szíve a mentőben, de mindig visszahozták.

Godfrey rengeteg vért vesztett, súlyosan megsérült a feje, eltört a medencecsontja és kifordultak a belei, emellett pedig minden izmát letépte a baleset a jobb combjáról.

zsírégetés nottingham

Összesen 34 orvos vette kezelésbe, és hetekig tartó intenzív ápolás, illetve zsírégetés nottingham sorozata kezdődött. A fiatalember 16 napig volt kómában, és attól tartottak, hogy agykárosodást szenvedett.

Több mint két zsírégetés nottingham után azonban felébredt, és ma már teljesen felépült a balesetből.

zsírégetés nottingham

Januárban szeretne újra munkába állni, és folytatni eddigi életét — írja a Mirror brit napilap.