Olimp Thermo Speed Extreme Mega Caps® zsírégető 120 kapszula
Vélemények 0 Mik a termogén zsírégetők? Milyen hatóanyagok jelenléte esetén beszélhetünk termogén zsírégetőkről? Ebbe a csoportba olyan növényi kivonatok tartoznak, melyek serkentő hatóanyagokat Citrus Aurantium, Sida Cordifolia, Ma Huang — ezek növényi efedrát; szinefrint,- és Kava, Guarana, Kola — melyek növényi koffeint tartalmaznak. Ezek az anyagok segítenek a szervezet anyagcseréjét akár edzés nélkül is meggyorsítani, viszont ennek sajnos ára van: nemkívánatos mellékhatásaik a megnövekedett vérnyomás és pulzusszám, alvászavarok, kézremegés, idegesség, ingerlékenység stb. Nézzünk szembe a tényekkel: a termogén zsírégetők bizony megterhelik a szív-és érrendszert, hiszen felpörgetik a szervezetet, megdobják a pulzust, ezzel szokatlan terhelésnek teszik ki a szervezetet.

Hatásos öszzetevők egy zsírégetőben. Égesd el a lerakódott zsírt. Thermo Drine 60 kapszula. Edzésmentes, pihenő napokon is fogyj!

fa med karcsúsító központ fogyás értékelése aafp

Thermo Drine 60 kapszula 1 ADAGJÁBAN: mg L-karnitin mg zöldtea-kivonat mg koffein Hogyan működik a termogenikus zsírégetés: megemelkedik a testhőmérsékleted, növekszik az energia felhasználásod, stimulálja az idegrendszered - fokozotabban reagálsz figyelmed "élesebb", felpörgeti a szervezeted.

Többet tudsz edzeni, céljaidat hamarabb éred el a kitűzött céljaidat. Erre a fokozott "pörgős" állapot fenntartására a szervezetednek több energiára van szüksége.

test vékony urzadzenie samantha reese fogyás

A tested megnövekedett energia igényét a felhalmozott, lerakódott zsírból fedezed. Természetes összetevők növényi és aminosav származékvalamint mesterséges hatóanyagok révén a  lerakódott zsírt bontásával, átalakításával, a zsír bekerül a keringésedbe, az energia felhasználásod folyamatába, így a sejteid energiává alakítják, elégetik.

hogyan lehet eltávolítani a zsírt a báránybordaból Hogyan tömeges fel és elveszíti a zsírt

Teszi a dolgát. A Thermo Drine -nal megvalósíthatod erőnléti céljaidat — a zöld teát, koffeint, L-karnitint és egyéb, az aktív életmódot támogató kulcsösszetevőket tartalmazó termogenikus zsírégető termo igen hatékony segítség.

súlycsökkentő tanácsadó Chennaiban zsírégetés két hét alatt

Lipotróp hatóanyagai segítik a májad védelmét, a testedben - főleg a májadban a zsírok lerakódását. A króm tartalma segít a vércukorszint ingadozásának csökkentésében pl.

Felhasználási javaslat: napi 3 Thermo Drine kapszula reggel vagy edzés előtt 15 perccel.