zsírégető figyelmeztetések

A hozzáadott B6 vitamin csökkenti a fáradtságot, segíti az anyagcsere folyamatokat. A leglényegesebb tudnivaló, hogy ezek a BCAA aminosavak esszenciálisak, tehát a test számára életfontosságúak, de nem tudja előállítani őket. Azonban amíg a többi esszenciális aminosav zömmel a biológiailag aktív molekulák, enzimek, hormonok felépítéséhez szükségesek, a BCAA-k elsősorban az izmok, szervek felépítésében vesznek részt.

zsírégető figyelmeztetések

Rendkívül fontos hatásuk, hogy védik az izmokat a leépüléstől, emellett számos helyen támogatják jótékonyan a test funkcióit. A testformálás egyik alapvető segítője, hisz ezzel az aminosav komplex-szel a zsírégetés hatékonyabb, az izomvesztés nagymértékben csökkenthető lesz.

zsírégető figyelmeztetések

A legjobb eredmény érdekében 2 tabletta 30 perccel edzés előtt, további 2 tabletta rögtön edzés után. A készítmény kisgyermekek elől gondosan elzárva tartandó.

zsírégető figyelmeztetések

Várandós, szoptatós anyák, vagy bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, a termék fogyasztásáról konzultáljon kezelőorvosával. Ne fogyassza a terméket bármely összetevővel szembeni allergia esetén. A napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne zsírégető figyelmeztetések túl.

zsírégető figyelmeztetések

A termék hatása egyénenként változhat. Száraz, hűvös helyen tartandó.

1. Néhány óra alatt a hozzávalókból kioldódnak a zsírégető hatású vegyületek, valamint a zöldségek és fűszerek kellemes aromája is összeérik.
  2. Alultápláltságot jelent.