Fogyókúra forte acai gyümölcs kivonat

MPF fogyás

Az eddigi vevők mellé most egy rejtélyes magyar cég is betársult. Az eddigi vevőjelöltek - köztük a nagyközönség számára egyelőre ismert név a Felcsúti Zsolt érdekeltségébe tartozó MPF Holding - mellett most a kiskunlacházi Eurogarden Kft.

MPF fogyás

A Népszabadságnak több forrásból is megerősítették, hogy az Eurogarden Kft. Forrásaink ugyanakkor hangsúlyozták: nem dőlt még el a magyar Praktiker lánc sorsa, így az sem, hogy egyben vagy külön-külön, áruházanként értékesítsék a láncot.

MPF fogyás

Mint arról korábban írtunk, a Praktiker és az azóta kivonult Bricostore beszállítója, az MPF Holding a teljes láncot vásárolta volna meg, de úgy hírlett, hogy a barkácspiacon kívüli vevők is bejelentkeztek egy-egy áruházért. A Praktikert ismerők korábban december MPF fogyás várták, hogy döntés születik az eladásról, de az akkor elmaradt, most úgy hírlik, hogy január vége-február eleje lehet az új időpont, amikorra a csődbiztosnak döntenie kell a lánc sorsáról.

Egyelőre az sem tudott, hogy a német csődbiztos komolyan veszi-e az Eurogarden-csoport bejelentkezését.

Vélemények a fogyókúra tablettáról

A Napi. A cégbírósági adatok szerint a Kiskunlacházára bejegyzett, korábban Euroolaj néven működött Eurogarden Kft.

MPF fogyás

A cég árbevétele ben MPF fogyás milliárd forint volt, fogyni vs laza emellett a cégnek 1,4 milliárd forint kötelezettsége volt, illetve a cégbírósági dokumentumokban számos NAV- és egyéb végrehajtásnak is van nyoma. Az Eurogarden körüli ismert név a korábbi tulajdonosi körből az Autochem Holding, ami szintén a kiskunlacházi Vasút utcában van bejegyezve, mint az Eurogarden.

MPF fogyás

Az Eurogarden Kft. A kiskunlacházi Mráz László érdekkörébe sorolható vállalkozások a festékpiac mellett a logisztikai és a műszaki piacon is jelen vannak, több nagy multinacionális lánc beszállítójaként is.

MPF fogyás

Olvassa el is