ASUS Eee PC R11CX-REDS Notebook Árak - ASUS Eee PC R11CX-REDS Laptop Akció

Karrier Karcsú, működés karcsú, innovatív: az új Opel Astra Az Astra következő nemzedékének alapja egy teljesen új, könnyűszerkezetű struktúra, benne kizárólag az új generációhoz tartozó motorokkal és olyan felszerelésekkel, amelyek ezidáig legfeljebb a nagy kategóriában fordultak elő.

Könnyed autózás: kilót elérően csökkent az új Astra súlya Agilis, takarékos és halk: kizárólag új generációs motorok az Astrában Okos design: kívül kisebb, belül tágasabb és komfortosabb Hálózat és szolgáltatás: az első teljesen új modell Opel OnStarral Infotainment-premier: IntelliLink R 4. Opel és a kompakt kategória — ez a sikertörténet ban kezdődött a Kadetttel, és ma már a tizenegyedik generációnál tart, az új Astrával.

Eddig több mint 24 millió kompakt Kadett és Astra hagyta el a gyártócsarnokokat. Most új fejezet nyílik az Opel bestsellerének történetében: az Astra következő nemzedékének alapja egy teljesen új, könnyűszerkezetű struktúra, benne kizárólag az új generációhoz tartozó motorokkal és olyan felszerelésekkel, amelyek ezidáig legfeljebb a nagy kategóriában fordultak anyagcserét és fogyni. Karcsú vonalai ráadásul atletikusabbak minden eddiginél, szóval az új Működés karcsú eleganciával ötvözi a hatékonyságot, működés karcsú innovációival újraértelmezi a kompakt osztályt.

Világpremiere a Frankfurti Autószalonon lesz szeptember működés karcsú Karl-Thomas Neumann. Az autó kilogrammal könnyebb az elődjénél — és kisportolt formáján ez kívülről is látszik.

Navigációs menü

Méretei kisebbek lettek, térkínálata és komfortja ugyanakkor érezhetően nőtt. Gépteteje alatt kizárólag az új nemzedékhez tartozó motorok dolgoznak.

FELCO 820-HP akkumulátoros metszőolló

A felső kategóriák számos műszaki megoldása és asszisztencia-rendszere fokozza az Astra utasainak komfortját és biztonságát — mindenekelőtt az Opel OnStar személyes online- és szerviz-asszisztens, a csúcs-modern okostelefon integrálás, és az iránymutató, adaptív IntelliLux LED® mátrixvilágítás.

Az Opel tizenegyedik kompakt-nemzedékének mintaképe a as Frankfurti Autószalon alkalmával bemutatott, látnoki Monza Concept volt. Ennek hatékonyságát tükrözi vissza minden szerkezeti elem, minden formai jellemző.

A Nokia és a Carl-Zeiss részletvesztés nélküli nagyítástilletve optikai képstabilizálást biztosító PureView kameratechnológiája mellett nemrég a HTC is komoly innováció mellett döntött, és az idei csúcsmodelljét Foveon X3 szenzorokra emlékeztető felépítésű rétegzett fényérzékelőkkel látta el, mely segítségével a színhűség és érzékenység is nagyságrendekkel javulhat.

Az új Astra következetesen viszi tovább a víziót: modelltől és felszereléstől függően akár kilóval is kevesebbet nyom az elődjénél, de legalább szal. Nagyon fontos szerepet játszott a teljesen új járműfelépítés, amelynek valamennyi működés karcsú kompakt méretű, és könnyű anyagokból készül. Pusztán ettől több mint 20 százalékkal, ről kilogrammra mérséklődött a nyers karosszéria súlya.

További 50 kilót nyertek a vázszerkezetbe épített nagy- és ultra-nagy szilárdságú acéllal, a kompakt bölcsővel, valamint az első és a hátsó futómű lekönnyítésével. Az edzőtermi munka logikus következményeként agilisebb és komfortosabb lett az új Astra, jobban ugrik a gázadásra, dinamikusabban fordul rá a kanyarra, és sokkal közvetlenebb hatást kelt a vezetése.

működés karcsú rob kardashian fogyás

Minden eddiginél élvezetesebb autózni vele! Csak a legjobbat: az új generációs hajtómű-portfólió Ugyanezeket hangsúlyozzák az új Opel Astra motorjai is. Először alkalmazzák a teljesen új, teljesen alumíniumépítésű négyhengeres 1.

működés karcsú fogyás tippeket nők számára

Dinamikusan ugrik és nagyon erős, miközben keveset fogyaszt. Ráadásul kisebb a súlya, egyedül az alumíniumblokk tíz kilóval könnyebb a jelenlegi 1. Mind az egyliteres, mind az új 1.

működés karcsú típusú tömeg lefogy

Atletikus, mégis tágas: perfekt egyensúly Hatékonyságot sugall az új Astra működés karcsú is. A szoborszerű szépséggel találkozó német precizitás továbbvitele izmos, mégis könnyed, atletikus Astrát eredményezett. A hűtőmaszk működés karcsú keresztlécének Opel-emblémája és az oldalak hátrafelé fellendülő sarló-motívuma jelzi, hogy az Opel-család tagjáról van szó. Az újonnan tervezett, dupla hűtő-díszléc éles rajzú mátrix-fényszórókat kapcsol össze.

Feltűnő jellemvonás a C-oszlop vonalának megtörése, amely szinte lágyan lebegni mutatja a tetőt. A fény-árnyék játékot erősíti hátsó lámpák közötti precíziós élvonal a márkaembléma fölött. Ám az új generációs Astra nemcsak látszatra lett filigrán, hanem a valóságban is: 4,37 méteres hosszúsága öt centiméterrel kisebb az elődénél, magassága pedig 2,6 centivel csökkent, 1,46 méterre.

Karcsú sziluett csomag (Guggul, Ezi Slim)

Nem csoda, hogy 0,30 alatti a légellenállási alaktényező — ami csúcsérték a rövid farú autók körében. Kívül kisebb, ám belül nagyobb: az Opel tervezőinek sikerül négyszögesíteni a kört.

Az Astra tengelytávját ugyan visszavették két centivel — ám még így is a szegmens egyik legnagyobbja —, a helykínálat azonban jócskán megnőtt. Az ülések átformálásának is köszönhetően hátul 25 milliméterrel nőtt a lábtér, miközben nagyobb lett a két üléssor közötti távköz is — ami az utazási komfort és működés karcsú térérzet javára válik.

A vezetőhely általában, és a műszerfal különösen, az esztétikus külső designt folytatja, e téren is új nemzedéket vezetve be.

Nagyon letisztult az egész, kevesebb a kapcsoló, a középkonzolt nagy, színes érintőképernyő uralja.

Seagate Video 2.5 HDD – a karcsú merevlemez egyetlen területre specializálódott

Segítség és szolgáltatás 24 órában: kapcsolódás az Opel OnStarral Valamennyi új modell egy jelszót követ: az Opel demokratizálja a magasabb kategóriák műszaki megoldásait, és megfizethetővé teszi az élvonalbeli újításokat. A legjobb példa a hálózatba kapcsolás.

  • Logitech Pebble M – korszerű, karcsú és halk egér
  • Orrszarvú karcsú

Az új generációs Astra lesz a márka első modellje, amelyben a piaci bevezetés pillanatától benne van az Opel OnStar személyes online- és szolgáltatási-asszisztens, a biztonsági- és komfort lehetőségek széles skáláját kínálva az ügyfélnek Magyarországon ban indul a szolgáltatás. Légzsákos balesetkor például az Opel OnStar azonnal kapcsolatba lép az Opel OnStar diszpécserközponttal, amelynek képzett szakembere megtudakolja, kell-e segítség, és ha igen, akkor milyen.

Ha senki sem válaszol, azonnal megteszi a szükséges intézkedéseket. De ez még csak egyetlen a sokféle helyzet közül, amelyben lehet számítani az év napjának mind a 24 órájában elérhető rendszerre. Legyen működés karcsú defektről vagy egyéb szolgáltatásról, van valaki a vonal végén.

Betűméret:

Ezenkívül nagy teljesítményű, mobil hotspottá teszi trim egészséges mama fogyás ital Opel OnStar az új Astrát. Az okostelefontól a táblagépig akár hét végkészüléket lehet a rendszerhez csatlakoztatni. Az IntelliLink infotainment-rendszer következő nemzedéke is az új Astrával debütál a kompakt osztályban, működés karcsú és átfogóbban hozva be az okostelefon — Android Auto és Apple CarPlay — funkcióit az autóba.

Úgy tervezték meg, hogy leképezze az okostelefon-felhasználók által leggyakrabban használt funkciókat. Az Android Auto esetében néhány példa a Google Maps, a Google Now és a lehetőség, hogy beszéljünk a Google-lal, vagy az audio- és üzenő-alkalmazások bővülő választéka.

Az Apple CarPlay menet közben is problémamentes hozzáférést biztosít az iPhone funkcióihoz, és kijelzi ezeket a műszerfalon. Az autós többek között az érintőképernyőről vagy a Végbélnyílás fogyás hangvezérléssel kezdeményezhet telefonhívást, küldhet és fogadhat üzeneteket, hallgathat meg zeneszámokat.

myPhone Pocket

Az Apple CarPlay által támogatott appok között működés karcsú a telefon, a hírek, a térképszolgálat, a zene működés karcsú sok egyéb. Az Opel által szabadalmaztatott iránymutató, teljesen fénydiódás rendszer vakításmentes távfényt ad, és az új Astra révén vonul be a kompakt kategóriába. A 16 elemből — oldalanként nyolc — álló, és az Opel frontkamerával együttműködő rendszer automatikusan és folyamatosan illeszti a működés karcsú hosszát és elosztását a közlekedési helyzethez.

Ezáltal jó másfél másodperccel több ideje marad reagálni. Az út többi része és a széle fényesen kivilágítva marad. A LED-es mátrixvilágítás pontossága és alkalmazkodóképessége új szintre emeli a világítástechnikát. További pozitívum, hogy a LED-mátrix lámpa élettartama sokkal hosszabb a halogén- vagy xenonfészóróénál. Nincsenek mozgó alkatrészei, csak az egyes fénydiódák gyulladnak ki, vagy alszanak el, ami növeli a tartósságot.

működés karcsú a fogyásom lassú

Sok olyan további biztonsági- asszisztencia- és komfort-rendszert is beépítettek, amelyekről ebben a kategóriában idáig csak álmodozni lehetett. Gombnyomásra magától, elengedett kormánykerékkel áll be az autó a parkolóhelyre, hátramenetben megjelenik a tolatókamera képe a monitoron.

A láthatatlan akadályokat a holttér-figyelő veszi észre. A hátul ülők is nagyobb komfortnak örvendhetnek az eddiginél, ugyanis extraként fűthető a két szélső ülés. A teljesen újonnan konstruált Opel Astra tehát komfortosabb, biztonságosabb, attraktívabb és modernebb, mint bármikor, de egyben könnyebb, agilisebb, áramvonalasabb és minden tekintetben hatékonyabb is lett.

Olvassa el is