Milla fogyni

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

Milla fogyni

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére. Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Milla fogyni

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened! Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened! Az óvodástársak gyakorta csúfolták kinézete miatt, a helyzet pedig az iskolai évek alatt sem változott: 18 évesen közel kilót nyomott, majd megismerkedett élete szerelmével, Elroyjal, akit nem zavart a lány hatalmas termete, és végül egymásba szerettek.

Milla fogyni

Esküvőjük napján kilót mutatott alatta a mérleg. Milla hamarosan állapotos lett, de a terhessége során a felszedett pluszkilók miatt komplikációk léptek fel, így a baba megszületése után több gyermeket nem vállaltak, helyette az örökbefogadás mellett döntöttek, végül négy gyermeket adoptáltak.

Milla fogyni

Akkor lett elege a nyomorúságos állapotból, amikor már kilót mutatott alatta mérleg, és Milla fogyni saját házának foglya volt: három évig nem tudott kikelni az ágyból, a férje és gyerekei fürdették, mert már mozogni sem tudott. Az ágyam foglya vagyok, Milla fogyni idő alatt egyszer sem tudtam felállni, csak enni és aludni vagyok képes - idézte korábbi szavait a  The Daily Mail.

Az asszony végül nagy lépésre szánta rá magát: képes cikkünkben megtudhatod, hogyan sikerült kilótól megszabadulnia.

Milla fogyni

Nézd meg az előtte-utána fotókat is!