legjobb fogyókúrok

Blikk Rúzs Véget ért a DASH diéta nyolc éve tartó egyeduralma: a dietetikusok legjobb diétájának a mediterrán étrendet választották.

legjobb fogyókúrok segíteni nem tudok lefogyni

Meglepő, hogy ez a diéta még sosem végzett az élen: az as évek óta létezik, ez az egyik legkönnyebben tartható diéta, ráadásul szuperegészséges. Mi a mediterrán diéta?

„Csak a felét edd meg!”-módszer

A mediterrán étrend alapvetően egy alacsony szénhidrát tartalmú diéta, ami legjobb fogyókúrok Földközi-tenger mentén fekvő országok lakóinak étrendjén alapul. Ezekben az országokban a legalacsonyabb a szív- és érrendszeri, valamint a krónikus megbetegedésekben szenvedők aránya. A diéta egészségügyi előnyeit számtalan kutatás alátámasztotta.

legjobb fogyókúrok test alak fogyás

Mit szabad enni? Sok-sok zöldséget és gyümölcsöt, teljes őrlésű gabonaféléket, lencsét, babféléket, olajos magvakat és olívaolajat. Mértékkel fogyasztható a hal és a baromfi, a tojás, a sajt és a görög joghurt.

-10 kg 6 hét alatt - Diéta

A vacsorához ajánlott meginni egy pohár flavonoidokban gazdag vörösbort de nem kötelező. Mit nem szabad enni? Egyedül a feldolgozott élelmiszerek fogyasztását kell kerülni bár tiltva ez sincsa többi élelmiszer fogyasztásának mértékét korlátozza.

Mintaétrendet is mutatunk.

Vörös legjobb fogyókúrok és édességek csak különleges alkalmakkor kerülhetnek a tányérra, havi egy-két alkalommal. Bár az étrend nem ír elő kalóriaszámolgatást és mozgást sem, ha a fogyás a cél, érdemes kalória között tartani a napi energiabevitelt, és a rendszeres sportolást sem árt beiktatni a napirendbe.

legjobb fogyókúrok hogyan lehet egy gyerek könnyen lefogyni

Ennyit fogyhatsz A mediterrán étrend nem ígér gyors fogyást, de mivel a diétát könnyű hosszú távon is tartani, egy éven belül biztosan látványos változást hoz. Segítségével havonta kilótól szabadulhat meg, ami a súlyfelesleg nagyságától függően egy év alatt akár 30 kiló is lehet.

legjobb fogyókúrok legjobb minőségű zsírégetők

Mik az előnyei? Kutatások szerint nem csak a szív- és érrendszeri megbetegedéseket előzi meg, de a csontritkulást és a 2-es típusú diabéteszt is, rákellenes hatást is tulajdonítanak neki. És végül, de nem utolsósorban a vér CPR-szint növelése, miatt öregedésgátló hatása is van.