lakeisha fogyás
Megható videó terjed a neten, amiben egy cuki, súlyproblémákkal küzdő lány napon keresztül keményen edz, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól. Az eredmény pedig több szempontból is zseniális! Nézd meg az imádnivaló kisfilmet!

Ennek oka a női intimtájék anatómiája, a végbél, húgycső és hüvely közelsége. Az egészséges bélflórában található E.

lakeisha fogyás

Lakeisha Richardson, szülész-nőgyógyász. A női test anatómiája az az ok, amiért a nők hajlamosabbak elkapni a húgyúti fertőzést a szexuális együttlét során.

Az alábbi tanácsok betartása sokat segíthet

A nők húgycsöve rövidebb, mint a férfiaké, így azok a baktériumok, melyek egyszer a húgycsőbe bekerülnek, könnyebben jutnak el a húgyhólyagba. Ezen kívül a nők esetében a húgycső közelebb helyezkedik el a végbélnyíláshoz. Ez megkönnyíti a baktériumok, mint például az E.

Fontos szem előtt tartani, hogy a húgyúti fertőzés veszélye nemcsak hüvelyi közösülés, hanem orális szex során is fennáll, mivel a baktériumok ilyenkor ugyanúgy átsodródhatnak a húgycsőbe. Habár a szexuális aktust követő hólyaghurut bárkinél előfordulhat, Richardson elmondta, hogy az ilyen típusú fertőzések kialakulásának kockázata lakeisha fogyás az olyan nők körében, akiknek a kórelőzményében visszatérő húgyúti fertőzés vagy vizeletürítési zavarok szerepelnek.

Ködös gondolkodás

Sok nőnél jelentkezik a betegség új partner esetében, illetve intenzív szexuális együttléttel összefüggésben is. Az alábbi tanácsok betartása sokat segíthet Bármilyen kezelési tervet is javasol az orvos, nem árt, ha az alábbi tanácsokat is megszívleljük annak érdekében, hogy a húgyúti fertőzés kiújulását megelőzzük: Igyunk bőségesen folyadékot, legalább hat-nyolc pohárral naponta. Gyakran ürítsük ki hólyagunkat, amint a vizelési inger jelentkezik.

lakeisha fogyás

A pangó vizelet kiváló táptalaj a baktériumok számára, amelyek ráadásul rendkívül gyorsan szaporodnak, számuk perc alatt képes megkétszereződni.

A vizeletürítés különösen fontos közvetlenül a szexuális együttlétet követően. A nők vécéhasználat után mindig elölről hátrafelé töröljék meg magukat, így elkerülhető, hogy a baktériumok a húgycsőbe jussanak.

lakeisha fogyás

Naponta meleg vízzel kíméletesen megmosva tartsuk tisztán a nemi szervek környékét, a szexuális együttlétet megelőzően is. Olyan fogamzásgátlót alkalmazzunk, ami nem tartalmaz spermicidet.

Kerüljük az irrigálást, és a lakeisha fogyás intimdezodorok, illatosított tamponok vagy betétek alkalmazását.

lakeisha fogyás

Kerüljük a szűk farmer és a szűk fehérneműk viselését. Pamut fehérneműt használjunk Richardson hüvelyi probiotikumok használatát is javasolja. Ezek ugyanis a hüvelyflóra egészségének folyamatos fenntartásával képesek a húgyúti fertőzések kiújulását megakadályozni.

Zs, fordító; healthline.