Könyvek fogyás a képregény műfaja

Az igazat megvallva eredetileg egy elég gyászos bevezetőt szántam ide, mert Olyasmi történt, amire márciusa, vagyis pont nyolc éve nem volt példa Észak-Amerikában: egyetlen árva képregényfüzetből se adtak el e darabot. Így a januári Obamás Amazing Spider-Man szintén sok éves hallgatást megdöntő pozitív rekordja képregény fogyás e példány után most egy gyászos rekord született.

De nézzük részleteiben. A csúcson, vagyis ha már rossz, mi az, ami nem annyira: A lista tetején a visszaerősödő Dark Avengers 3.

Könyvek fogyás a képregény műfaja

Mikre nem képes két hatalmas cici képregény fogyás borítón Amúgy ez azon maroknyi címek egyike, ami képes volt olvasószámot növelni az előző részéhez képest. Persze a sorozatindító e-től már így is messze van. Brian Michael Bandis egónövelő túrájának következő állomása az, hogy az első hely mellett a második is az övé a harmadik azért nem, mert most épp nincs ezeken kívül egy top címe sem a New Avengers A jubileumi szám nem éppen hűdeerős példánynövelése után összességében plusz pár ezer olvasó maradt a mostanira, szóval alapvetően sikeresnek könyvelhetjük el a sorozat félszázadik számának hatását.

A dobogó harmadik fokán, és egyben a 90e-s kategória utolsó példányaként a Batman: Battle for the Cowl c. És egyben ez volt a hónap hivatalos Batman-címe is ez kapta a százas indexet. A top10 innentől átmegy sajnos siralmasba. Nem azért, mert olyan címek vannak ott hisz nem volt se All Star Goddamn Batman, se a Marvel Emberiségellenes Bűntette sem márciusbanhanem mert a tizedik helyen már 84e-s példányszámot látni.

Vicces képek - REgEnor DIÉTA

Amúgy a legjobb tízben olyan címek vannak, mint a Wolverine v3 "egyszer majd csak befejezzük végre az Old Man Logant" c. Hulk harmadik része ami amúgy sokkal gyengébben muzsikál a 68e-vel, mint várni lehetett volna, de még így is a második legjobb Ultimate-címés végül a Buffy ismét betolakodott a topbe a Amúgy ez a sorozat a változatosság kedvéért képregény fogyás esett.

Az eddigi tendenciák alapján a következő résszel majd éget zsírt tüzelőanyagként. Ami régen a közepe volt, de most a teteje: A A Captain America az egyetlen, ami tartja a hatvanezreseket - ez a sorozat amúgy végre tényleg beállni látszik ezen a szinten - utána még egy ASM súrolja a hatvanat, de az Gyakorlatilag az átlagokat nézve Pókfej is teljesen rögzült hatvanezernél. A Marvel idei, remélhetőleg egyedüli nagy eseménye, a War of Kings központi minije elég szerényen nyitott a maga 58e-vel.

Kicsit jó hír, hogy az azt követő X-Men Legacy viszont lassan megállni látszik a lejtőn. Igaz, ennek ellenére lesz belőle a jelek szerint egy Dark X-Men, mert a Marvelnél most mindenből a "Dark" a menő.

Még Dark Wolverine is lesz. De legalább képregény fogyás marketingesek nyíltan be merik vállalni, mi lakozik piciny buksijukban: a tömény sötétség, képregény fogyás. Zöld Lámpásék szereke eléggé meglendülőben van így, a Blackest Night előtt, a Corps 44e-ről hirtelen 54e-n találta magát.

Azért az arányaiban elég szép.

Fogyás - Festmény reprodukció, Plakátok, Poszterek

És még Kevin Smith Hiába, a húzónév az húzónév. Képregény fogyás utolsó ötvenezres a Húsztól ötvenig, avagy ahol még a nagyok uralkodnak: A Millar-Hitch páros sokak által szidott Fantasztikus Négyese immár képregény fogyás 50e alá jutott, de a fogyás még mindig eléggé összhangban van az általános esésekkel.

Az amúgy meg roppant tehetséges Hickman rémületes agymenése, ami a Secret Warriors néven fog elhíresülni, az első szám után, igen várható módon esett.

Igaz, 57e-ről csak 48e-re, ami még teljesen normális elvileg. De azért kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni. Amiben nincsenek ökörségek, de cserébe eddig semmi értelme. Valamit a Marvel nagyon elrontott ebben az emberben A Deadpool v3 menetelése megállt, sőt, visszajönni látszik. Az okokra még nem jöttem rá, ha valaki tudja, szóljon nyugodtan.

Újévi fogyókúra: csak ésszel!

Az biztos, hogy nem azért, mert vicces, mert az a szám még mindig nem volt az. A New Krypton utáni Superman-mentes Superman-füzetek olvasottsága a jelek szerint erőteljesen esni látszik -6e környékede még mindig tartják a crossover előtti példányszámokat. Megemlítendő még a negyvenezresek közül, hogy Daredevil v2, amitől Brubaker sajna hamarosan távozni fog, azt játssza, amit Geoff Johns sorozatai a DC-nél: tökmindegy, mi történik amúgy a képregénypiacon, azt a 41e embert semmi se tántoríthatja el a sorozattól.

Manapság azért ritka az ilyesmi.

Könyvek fogyás a képregény műfaja

Ja, és ezzel egyébként a A harmincasokat már nem sorolom fel, mert teljes 21 helyet foglalnak, de az érdekesebbek: A Battle for the Cowl főmini hiába teljesített jól, az első egyrészes mellékszála, a Commisioner Gordon, már a felét se szedte össze az eladásainak.

A Punisher v6 szinén az olvasókat tartó sorozatok egyikének vallhatja magát, a Trinity meg Én már feladtam, hogy tendenciát próbáljak keresni a fogyásaiban. Sámson doki két nagy kedvenc DC-s nőalakja most egymásra talált, mert a Supergirl v5 és a Wonder Woman v3 is 33e példánnyal, az Előttük a sajna még mindig gyengén muzsikáló, újraszámozott Black Panther vol A húszasok érdemesebbjei: Itt már elég sok Marvel- és DC-cucc van, gyakorlatilag a képregény fogyás címeik összessége.

Innen ami jó hír, hogy a Guardians of the Galaxyt továbbra se kell félteni, még nem tartottak a War of Kings-tie-innél, de nagyon képregény fogyás tartották a helyüket. Akárcsak a Nova v4. A Marvel Conan-klónja, a Skaar, azonban megint az olvasókat visszahozó sorozatok között van. A húszasok között végezte két X-mini, a Kingbreaker és a Noir is az Infernus maradt a harmincasok közöttés végül, igen nagy kínok között, de a Képregények Kettes Számú Antikrisztusának Young X-Menje is ezen a szinten lehelte ki a lelkét.

Béke poraira.

Gyulai Hírlap - A képregények világában kalandoztunk az Előretolt Helyőrség Szabadegyetemen

Felejtsük el létezését minél gyorsabban. A She-Hulkkal ellentétben a Ms. Marvel v2-nak képregény fogyás adtak egy képregény fogyás a szerkesztők, igaz, a Marvel-univerzum legostobább és egyben legidegesítőbb szöszkéjét legalább voltak kedvesek kinyírni, mielőtt teljesen új koncepciót venne a sorozat ez a bizonyos új koncepció amúgy egy labilis elmeállapotú, többszörös pszichózisban szenvedő kerge tyúk szerepeltetése.

Ja, és sokak nagy kedvence, Gail Simone - foglaltassék aranyba a neve - Secret Sixe képregény fogyás ezen a szinten küzd, bár a DC-nél ez még nem olyan gáz. Egyébként erre a sorozatra is odarakhatjuk a "betonstabil" jelzőt minden szempontból. Ami viszont már kiesésesélyesebb, az a nemrég új irányt vett Moon Knight v5 kerek 20e-n áll amúgy A húszasoknál két kisebb kiadós címet emelnék ki: a G.

Joe-sorozat eddig szépen muzsikál, mert tartja magát, és az Umbrella Academy melynek gyűjteményes kötet-kiadáspolitikájával továbbra sem tudok egyetérteni is gyönyörűen lavíroz 20e-nél.

Kisebbek, avagy a Marvel-Dc tengely alatt: A Marvel két címe is sajnos 20e alatt van már. A Runawayst én személy szerint szeretem, kellemes kis ökörség, de képregény fogyás Captain Britain and the MI13 sorozatért vérzik a szívem, mert a kiadó egyik legjobb ongoingja. Az amerikaiak angliafóbiája valami félelmetes lehet A Witchblade-ben indított Boszorkányháború amit akkor is ökörségnek tartok jót tett a sorozatnak, 14e-ről 17e-re jött fel, ami százalékosan nézve már szép.

Kelet-Európai Fiatalokért Egyesület

A csendben lelőtt - és a marketingesek csököttségét bizonyítandó módon abszolút hanyagolt - Eternals vol. Említendő még talán, hogy a Fables nemhiába fog crossoverezni a Jack of Fables-szel, mert utóbbi lassan elérte, hogy feleannyian vegyék, mint a fősorozatot.

fogyás információs

A DC új Vigilante-sorozata hamvában holtnak tűnik, mert a negyedik szám már a 10e olvasóért küzd, de a Jonah Hex sincs nagyon magasabban. A Frank Miller által végleg megölt Spiritből meg nem jelent meg új szám márciusban.

karcsúsító diy test wrap

Nem csodálkoznék, ha Miller bűncselekményként is értékelhető tette után a DC szépen, csöndesen megszüntetné a sorozatot. Gyerekrészleg: Ismét csak a Wolverine First Class vezet a maga Megjegyzendő, hogy az Óz-adaptáció visszament 16e fölé, de azt nem sorolom nagyon szorosan ide. Sámson doki kedvenc töpörödött Titánjai 26 egész olvasóval növelték a bázisukat, amivel ismét a gratulálható kategóriát képviselik.

Elég sokat esett a sorozat a bemutatkozása óta, de ez a ember a jelek szerint tántoríthatatlan tőle.

hő fog segíteni a fogyásban

Érdekes páros jön ezek után, ugynis a DC és a Marvel gyerkképregényei között most a Utána megint DC jön a szokásos szimmetria jegyében, a Supergirl: Cosmic Adventures in the 8th Grade a Mini Titánokat ellensúlyozva meg teljes 22 olvasót veszített. Majd jön a Super Friends, és aztán vissza a Marvelhez, az Adventures-címekhez. Itt a Super-Heroest leszámítva semmi sem változott, az viszont újabb olvasót veszített.

fogyni 36 éves korban

Sajnos úgy néz ki, nem nagyon tud három címnél több életben maradni ebben a részlegben És végül Míg decemberben pl. Amik amúgy a Final Crisis képregény fogyás részének elfekvő példányai voltak. Kötetekedjünk, vagyis a tpb-lista: Mindenki általános és hatalmas döbbenetére az élen És ismét a puhafedeles változat, de most 12e helyett 32e példánnyal.

Komolyan, a film bevételeit nézve lassan több embernek lesz meg az USA-ban az új kiadású Watchmen, mint ahányan látták a moziban. A második hely ismét egy szép példány, mert 14e feletti példányszámmal a Stand: Captain Trips Premiere HC-ja fészkelte ide be magát.

70– 50 kg súlycsökkenés

Amiről férfias őszinteséggel megvallom, lövésem sincs, mi akar lenni. Aztán már megyünk is vissza az 5e alatti részlegbe, tehát a lista megint gyorsan kifújt. Esetleg említendő, hogy a Naruto nagyon bekeményített Meg talán még annyit, hogy a Secret Invasion tpb-i a képregényboltokban elég gyengén muzsikálnak.

Egyik sincs 3e példány felett. De a Joker HC élettartama is úgy tűnik, egy hónap volt ott, hiába előzte meg negyedévnyi reklám. És mindennek lezárásaként: Sajnos a helyzet nem túl rózsás, de akármilyen fura, mégse katasztrofális.

A Marvel a legmenőbb képregényei árainak emelésével viszonylag ügyesen képregény fogyás a bevételei csökkenését, de az általános listára is jótékony hatással voltak. Ilyen fokú bevételkiesésért rengeteg iparág sírva könyörögne amúgy.

Vagyis eddig még úgy tűnik, a képregényipar - a szórakoztatóipar egyik ágaként - még egész tűrhetően bírja a válság hatásait.

És akinek ennyi nem lenne elég, azoknak itt van a két lista linkje is:.

Olvassa el is