húsvéti fogyás

Körözöttel töltött tojás Tippek Együnk mértékkel. Azaz együnk az ünnepi ételekből, akár magunk készítjük, akár vendégségben étkezünk, de ne együnk sokat, álljunk meg a hétköznapi mennyiségeknél.

húsvéti fogyás

A húsvéti sonkából lehetőleg olyat válasszunk, ahol a zsíros részek jól láthatók és a húsos részről könnyen eltávolíthatók pl. Fogyasszuk a húsos részt, a zsírosat hagyjuk a tányéron.

  • 40 éves férfi lefogy
  • Bármennyire szeretnél is az ünnep alatt megfeledkezni a diétádról, néhány alapvető dolgot tudnod kell a hagyományos húsvéti ételekről!
  • Húsvéti menü bűntudat nélkül | Well&fit

Tojásból t fogyasszunk, ne együnk reggeliretízóraira és vacsorára is még db-t, bármilyen szép pirosra is van festve. Tojáskrémet készíthetünk tejföl helyett joghurttal is.

Ha van rá lehetőség, készítsük el magunk a kalácsothasználjunk kevés cukrot. Szeljük vékonyan.

húsvéti fogyás

Fogyasszunk sok friss zöldséget, nálunk a húsvéti tál szerves részei a friss retek és a tavaszi újhagyma. Az ünnepi főétkezésekhez válasszunk zsírszegény húsfajtákat csirke - pulykamelletsertéscombot stb.

húsvéti fogyás

Legyünk mértékletesek alkoholügyben, egyrészt magas energiatartalma miatt, másrészt, ha túl sokat iszunk, hajlamosak vagyunk elcsábulni még extra falatra.

Ne együk meg húsvéti fogyás gyerekek csokinyusziját, biztos kerül tál sütemény az ünnepi asztalra, együnk azokból 1 szeletet a családdal.

húsvéti fogyás

Olvassa el is