fogyás Wisconsin

a keserű kola előnyei a fogyáshoz éget zsírt max

Milanovich Domi Fogyás Wisconsin környezettudatos emberek 4 fő ismérve Mi akadályozza meg, hogy túlegyük magunkat? Hát az, ha úgy érezzük, tele van a gyomrunk.

Egy újonnan kifejlesztett implantátum éppen ezt az érzést kelti, így segíti a fogyni vágyókat. Az elhízás világszerte növekvő probléma, több mint millió felnőtt és gyerek küzd túlsúllyal.

fogyni aff zsírégetés testtípusonként

A túlzott súlyfelesleg számos egészségügyi problémához vezethet, nem véletlen hát, hogy egyre több kutató keres új megoldásokat a problémára. Most a  SlashGear számolt be arról az eszközről, amelyet a Wisconsin—Madison Egyetem kutatói fejlesztettek ki, hogy segítsék a fogyást.

hogyan lehet elveszíteni a hasi zsírt? 76 font fogyás

A készülék mérete kicsi, átmérője 1 centinél kisebb, fogyás Wisconsin működtetéséhez nem szükséges semmilyen akkumulátor. Gyomormozgásból impulzusok Eddig csak laboratóriumi körülmények között, állatokon tesztelték, de a kutatók szerint azok a patkányok, melyeknek beültették a szerkezetet, testsúlyuk 40 százalékától szabadultak meg.

• A törlés kéréséig
  • CLA, a legújabb szuper tápanyag?
  • Szuper zsírégető shzen
  • CLA, a legújabb szuper tápanyag? | Fogyás, zsírégetés | dr. Tihanyi
  • Dbol a zsírégetésért

Az eszköz behelyezéséhez egy apró vágást ejtenek a bőrön, a beültetés után pedig a készülék gyengéd elektromos impulzusokat generál a gyomor természetes kavargó fogyni mély tanulás. Ezeket az impulzusokat azután a bolygóidegnek irányítja, mely a gyomor és az agy közötti kapcsolatért felel. Az ideg gyengéd stimulálásával az agy úgy érzi, mintha a gyomor tele lenne, akkor is, ha nem tömjük dugig magunkat.

Zsírégető és izomerősítő táplálékkiegészítők

A szakértők szerint az impulzusok és a gyomor természetes mozgása hatással vannak egymásra, így segítenek a páciensek élelmiszer-bevitelének szabályozásában.

Nem végleges Az implantátum másik innovációja, hogy a hatásai visszafordíthatók, nem úgy, mint például a bypassműtét következményei. Az új eszköz sokban különbözik a már ismert, bolygóideget stimuláló módszerektől is, hiszen ehhez nincs szükség vezérlőegységre vagy akkumulátorra, mivel a gyomor mozgása a belső áramfejlesztőket táplálja.

A kutatók remélik, hogy a közeljövőben embereken is kipróbálhatják a készüléket, addig is adunk néhány tippet a fogyáshoz : Ne maradj le semmiről!