fogyás jaj

Így a tudatlanok pimaszságával mesélem el, hogyan is csináltam én… Mit is? Hát azt, hogy az InnerLight termékekkel 4 hét alatt 10 kilót fogytam. Pedig, Isten bizony eredetileg fogyás jaj is fogyás jaj ilyen célom!

gyorsan fogyni

Mitől fogytam le? Attól, hogy rengeteg információt szereztem, és azután alkalmaztam, amit az InnerLight tanácsadóm küldött vagy mondott, illetve feltettem a kérdéseimet, ha Dr.

Young szavainak vagy írásainak ellentmondó adatokat találtam például az Interneten. S mert többet is akarok fogyni most, hogy már így belejöttem, megrendeltem Dr. Young A pH csoda című könyvét, és jelenleg olvasom angolul csak tiszta forrásból!

Farkas Kitti Hamarosan beköszönt a strandszezon. Ilyenkor mindenki gyorsan és hatékonyan szeretne fogyni. Ez teljesen érthető! Csinos nyári ruhákba szeretnénk öltözni, nyaralásra úgy elmenni, hogy nem szorongunk a tengerparton, hanem magabiztosak vagyunk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Időben vagyunk, elérhetjük amit szeretnénk, ha jól csináljuk, helyes módszerrel dolgozunk a célunkért.

Megittam viszont a litert mindennap. Már tudok 4 litert inni gond nélkül. Nem kezdtem el edzeni, futni, stb. Ugyanazt az ülő életmódot folytattam.

De: nem ettem, vagy csak minimális mértékben ettem olyasmit, amit a savasító ételek közé sorol Dr.

fogyás jaj összetétele hogyan lehet lefogyni

Young, ugyanakkor nem voltam rest kipróbálni jó párat a lúgosító recepteket tartalmazó, magyar nyelvű kis szakácskönyvben található ételek közül — pontosabban megenni, amit a feleségem közülük elkészített. Nem hőköltem vissza attól, hogy addig ismeretlen dolgokat betegyek a bevásárlókocsiba hétvégén.

Nem féltem bemenni a fitotékába, ha nem tudtam, honnan szerezhető be valami, ami nem volt otthon. Nem maradtam fenn sokáig éjszakánként a számítógép előtt ülve, tehát nagyjából szakítottam egy sokéves rossz szokásommal. Ez is segített szerintem.

You are here

Volt olyan többször is, hogy egyik napról a másikra 1 kiló. És itt van, hogy mit csináltam: ittam, ittam és ittam, főleg délután, mert reggel általában csak egy grapefruit-ot ettem pár szem mandulával. De az igazság az, hogy semmiféle étel után egy percig sem sóvárogtam.

Nem is tudom, milyen az ezért így utólag is elnézést kérek. Ez talán szerencse vagy alkat kérdése, de tény, hogy nálam ilyen nem volt. Mialatt fogytam, egyszer sem éreztem azt, hogy éhezem, vagy hogy többet kellene ennem, mert nincs energiám. Volt és van elég energiám.

Lekerült a bő pulcsi és a nagykabát

Sőt, több esetben csak azért vacsoráztam, mert nem akartam, hogy a feleségem egyedül egyen vagy dühös legyen, hogy otthagytam a főztjét. Ez az 1 hónap úgy telt el, hogy sokszor élveztem azt az érzést, hogy egy picit éhes vagyok, mert az igazat megvallva ezt már nagyon régen nem éltem át. Látom már, hogy ez egy teljesen felesleges dolog, és most már nem eszem meg úgy egy főétkezés mennyiségű ételt, hogy nem vagyok éhes.

Enni főleg egy főétkezést akkor, amikor nem is vagy igazán éhes — ez egy rossz szokás, és le kell szokni róla, szó szerint.

kapcsolódó

Viszont inni, amikor nem voltam szomjas — ez egy olyan szokás, amit magamra fogyás kankakee erőltetni kezdetben. De amikor megfigyeltem a testem, akkor láttam, hogy ha nem iszom meg a napi liter folyadékot, akkor kiszáradási tünetek jelennek meg.

Legalábbis nálam: kicserepesedik az ajkam, és a bőröm hámlani kezd az fogyás jaj. Ha iszom eleget, ezek azonnal megszűnnek. Csak most, az első hónapon túl, vagyok képes meginni 4 liternyi folyadékot. Most már kombinálom: pár csepp citrom és kevesebb zöldpor egyszer, azután több zöldpor és több citrom mondjuk egy citrom leve 1 literbemajd a hagyományos Supergreens fogyás jaj, mindenféle citrom nélkül.

Nem megy a fogyás? Na, akkor számoljunk!

Így nincs az az érzésem, hogy ugyanabból a dologból le kell gyűrni egy csomót naponta. Az elmúlt hónapban többször előfordult azaz most újból, mert éve ez rendszeres volthogy 10 évvel fiatalabbnak néztek 38 éves múltam, és huszonévesnek néztek, de tényleg!

fogyás jaj fogyás anélkül, hogy elveszne hüvelyk

Amit titkon reméltem, az az volt, hogy megszűnnek az asztmás fulladásaim, amik nyaranta rendszeresen visszatértek. Kiskoromban ugyanis csúnyán fulladtam, és olyan allergiás voltam, hogy pl. Ekkor következett 10 szép esztendő, amikor nem volt sem allergia, sem asztma. Kinőtte — mondták az ismerősök.

fogyás jaj veszítsen el 29 font zsírt

Hát nem nőttem ki! És ez nagyon bosszantott és nyomasztott az elmúlt 10 év során. Mióta iszom a Supergreens italt és eszem a lúgosító ételeket ja, és a tojás, a tej, cukor, liszt kiiktatvanem fulladtam. Pontosabban: az fogyás jaj tíz napban még fogyás jaj.

fogyás jaj felső zsírégető tippek

Majd, mivel akkor sem volt baj, amikor nem fújtam be, egyszerűen nem is gondoltam már erre. Persze a fogyás is könnyebbé, kényelmesebbé teszi az életemet, és ha már így alakult, akkor nem is állnék meg kilóig. Most már elszemtelenedtem! Biztosan lesz egy pár negatív élmény is — kaják, amik nem sikerülnek jól, vagy ételek, amik egyáltalán nem ízlenek.

fogyás jaj egészséges fogyás 7 hónap alatt

De ha nem adjuk fel, és céltudatosan kísérletezünk, akkor elérjük, amit akarunk. Szóval ne felejtsd el, hogy csak akkor egyél egy nagyobb étkezéstha tényleg, de tényleg éhes vagy.

Ha nem vagy tényleg éhes, akkor edd végig a napot! Folyamatosan egyél ubit, paradicsomot, tökmagot, répát!

fogyás jaj telített vagy telítetlen zsír fogyás

Abba ne hagyd! Szerintem ez a dolog titka: megállás nélkül olyasmiket enni, amik lúgosítanak.

Fogyás Start Nem megy a fogyás? Na, akkor számoljunk! Sok esetben nagyon egyszerű oka van annak, ha nem megy a fogyás, ugyanis az esetek kilencven százalékában az étrendben keresendő a bibi.

Lehet, hogy ez neked nem tűnik jó ötletnek, és lehet, hogy neked mindez nem is jön be. De legalább próbáld ki hétig, hátha mégis. Az a lényeg, hogy találj ki olyan utakat-módokat, amik nem mondanak ellent az Új Biológia elveinek, és próbáld ki, neked melyik jön be legjobban. Tartsd magad ahhoz, ami az Új Biológia alapelveiből egyenesen és logikusan következik.

Sok sikert és — ha fogyni akarsz — fogyást!

Olvassa el is