Mennyit lehet fogyni a hoodia-val? Tényleg gyorsan hat?

Hoodia gordinii appetite suppression bushmen style

Hoodia kapszula db fogyókúra Fogyás hoodia Ft Megosztom az ismerőseimmel! Hoodia Gordonii növény éhségcsökkentő hatása miatt nagy érdeklődésnek örvend. Bár 40 Hoodia faj létezik, csakis a gordonii rendelkezik azzal a képességgel, hogy elnyomja az éhségérzetet.

segíts nekem a zsírtartalomban

Botswanaban, valamint a Délnyugat-Afrikában található Kalahári-sivatagban honos Hoodia Gordonii növény éhségcsökkentő hatása miatt nagy érdeklődésnek örvend. Eredmények: Az első megfigyelést egy holland antropológus tette ben. Észrevette a szan őslakosok tanulmányozása közben, hogy ők a Hoodia Gordonii-t éhségérzet elnyomására használják.

Hosszú kísérletezés után sikerült a tudósoknak elkülöníteni a Hoodia Gordonii hatóanyagát, a P57 molekulát, amely egy glükozid szteroid.

Kapcsolódó kérdések:

A Hoodia gondonii ezen kivonatával egy placebo-kontrollos, dupla vak klinikai tanulmányt végeztek fogyni vágyó, egészséges önkénteseken. A Hoodia Gordonii alkalmazásának, megfigyelésének eredményei: A Hoodia kivonatot fogyasztóknak jelentősen csökkent a kalória-bevitele.

fogyás a méhnyálkahártyán

A Hoodia kivonatot fogyasztók átlagosan napi kalóriával kevesebbet ettek. A Hoodia Gordonii alkalmazásánál és a P57 fogyasztásánál nem észleltek mellékhatásokat.

fogyni fog a test elleni küzdelem

Bő vízzel lenyelni. További Flavin termékek, gyártói áron:.

34 éves nő fogyás

Olvassa el is