f10 fogyás

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

BMW D "Szerencse vagy csak karbantartás kérdése? Autóm az első gyártási szériából származik tudomásom szerint a kezdett

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére. Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek.

Csökkentened kell a testsúlyodat! Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

f10 fogyás

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

Hogy is van ez?

Létezik pontos szám, ráadásul lehet, hogy nagyobb, mint gondolnád. Az elhízás általában nem egyik napról a másikra történik, hanem szépen lassan kúsznak felfele a kilók, míg fokozatosan azt veszed észre, hogy egyre kevesebb régi ruhádba férsz bele. Sajnos a fogyás sem történik varázsütésre, de akár sokkal gyorsabb folyamat is lehet, mint a hízás volt.

f10 fogyás

Mennyit lehet fogyni egy hónap alatt? A tartós fogyás sajnos nem olyan gyors, mint amilyen tempót a villámdiéták ígérnek.

f10 fogyás

Ezeknek ugyanis javarésze vízveszteséget vagy nagyon hirtelen fogyást vált ki, melyeket követően, amikor visszatérsz a korábbi étrendedre, pánikszerűen tartalékolni kezd a tested. Emiatt az ilyen fogyókúrák hatása igen rövid életű, mindössze pár hetes. Ha nagyobb, tíz kiló körüli f10 fogyás szeretnél megszabadulni, akkor érdemes nagyjából heti egy kiló leadását megcélozni, ami f10 fogyás négy-öt kiló fogyást jelent egy hónapra.

Ez azért fontos, mert nagyobb súlyt csak hosszabb idő alatt fogyhatsz le, ami tartós diétázást jelent.

f10 fogyás

A túlzottan radikális kúrák azonban hiánybetegségeket okozhatnak, nem beszélve arról, hogy embertelen hónapokon keresztül betartani őket. Ezzel szemben egy kiegyensúlyozott étrendhez könnyebb hosszan tartani magad, és az egészséges életmódra való váltás is egyszerűbb ilyenkor.

HASRÓL FOGYÁS - célzott zsírégetés