c9 fogyni

Sőt, remekül vagyok!

alsó hátsó zsírégetés

Az elsődleges célom teljesült, fogytam. És igen, számomra továbbra is sikerélmény ráállni a mérlegre és azt a számot látni, amit ok-nak gondolok.

Tudom mekkora munka van mögötte és tudom mennyire könnyen lehetne tíz, húsz kilóval is több.

mit soha nem szabad enni, hogy lefogy

A másodlagos célom is teljesült, helyreraktam magam lelkileg. Tisztáztam a viszonyom az evéssel, helyreraktam a határokat és a lelkem is könnyebb lett.

forever, C9, tisztítókúra, méregtelenítés, életmód program

Fogadjunk, hogy benneteket sokkal jobban érdekel, hogy mi ez az egész? Az úgy kezdődött, hogy megkeresett egy doktornő, akit alig 25 éve ismerek. Tudja mivel foglalkozom, és gondolta ajánl nekem valamit. Hárítottam, menekültem, gondolkodási időt kértem. Utánanéztem, más orvos és nem orvos ismerőseimet is megkérdeztem. Olyanokkal is beszéltem, akik próbálták már és olyanokkal is, akik a cég más termékeit rendszeresen használják.

Életmódváltás, inspiráció és átalakulás - ez a Forever FIT

Tudom, hogy jó, de akkor is. Aztán pár hónapja megbolydult körülöttem minden.

• Lefogyok c9 nap c9 program - Leskovics Andrea
  • Végre eljutottam odáig, hogy megszülessen ez a poszt.

Felborult a lelki egyensúlyom, ami magával rántotta az étkezésem is. Igazából a rendszertelen, egészségtelen és újra rossz szokásoktól hemzsegő kajálásom döbbentett rá, hogy valami nagyon nem oké.

Forever C9 tisztító méregtelenítő program kinek hogy vált be?

Bárhogy próbálkoztam, nem tudtam kitisztítani a gondolataimat. De volt egy találkozóm a doktornővel, végighallgattam.

Forever C9 gyakori kérdések Mit jelent az, hogy Te leszel a mentorom? Ha eldöntötted, hogy belevágsz a programba és az én linkemen keresztül vásárolsz az flpshopból hivatalos forrásból , akkor végig kísérlek a 9 nap alatt.

Ahogy mesélte, hogy mi micsoda, milyen hatások vannak és milyen tapasztalatok, valami kattant bennem és eldöntöttem, hogy ez kell nekem. Ki akarom próbálni.

zsírégetés összehasonlítása

Úgy éreztem hiteltelen lennék, ha a lassú fogyásban rejlő értékekről papolnék nektek, miközben valami egészen mással kísérletezem, ezért vállaltam a nyilvánosságot.

A Forever Living Products c9 programja, c9 fogyni csinos lila doboz, benne egy csomó kinccsel és meglepetéssel. A konyhapulton pihenve várta augusztus harmadikát, hogy felbontsam és elkezdjem használni a tartalmát.

Végig koplalni kell a 9 nap alatt?

A történet folytatását már ismeritek. Aki lemaradt, ezen az oldalon elolvashatja: leskovicsandrea. A csomag Kettő is volt benne, abból a bizonyos Aloe Vera gélből, amivel vagy 20 éve apukám hazaállított, hogy milyen nagyszerű.

• Gyakori kérdések – Forever F.I.T program | C9 – F15 – V5
  • Azért 6 nap alatt 3 kiló lement és nyilván itt-ott pár centi is, tehát csak működik a dolog.

Akkor is az volt, most is az. Chloe kelta nő fogyás akkor még egyikünket sem igazán érdekelte az egészsége. Emellett egy csokis shakepor, hivatalos nevén Forever Lite Ultra Chocolate csücsült a dobozkában, vízzel kellett összerázni.

Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt? Hát persze, hogy ezt: Mennyit lehet fogyni a C9 program alatt? Tisztázzuk, hogy a FOREVER Clean 9 program nem egy fogyókúrás diéta, hanem egy életmód program, melynek főként méregtelenítő és vitalizáló hatása van, de természetesen a méreganyagok távozásához súlycsökkenés és térfogatváltozás is párosul. A súlycsökkenést olyan tényezők befolyásolják, mint a program elején mért testsúlyod és a program előtt folytatott életviteled, valamint az eredmény kb.

Kaptam hozzá egy menő kis shakert, bpa mentes, nagyon tetszik. A shake eleinte nem ízlett, de hideg és kevesebb vízzel készítve, majdnem megkedveltem a végére.

Tabletták is voltak, hülyebiztosan kiporciózva, nagyon tetszett. Így csak egyszer sikerült elszúrnom. De ez már tényleg nem rajtuk múlt.

Újdonságok a hoxa.hu-n

A rostot el ne felejtsem! Forever Fiber néven fut, cuki kis egységcsomagokban, vízzel keverve kellett fogyasztani. Az első két nap a fenti összetevőket vehettem csak magamhoz, jól meghatározott sorrendben, és vizet ittam rengeteget.

Én egy vegan amatőr testépítő vagyok.

A második naptól egy főétkezés, max kalóriával engedélyezett. Emellett a program engedélyezi a zöldségek és gyümölcsök étkezések közötti fogyasztását.

Mit jelent az, hogy Te leszel a mentorom?

Ezt én nem engedélyeztem magamnak. Mert nasi ügyben dolgom volt velem. Ma van az utolsó nap. Mára 2 főétkezés is engedélyezve van. Őszintén, kicsit sajnálom és nagyon nem bánom hogy vége.