Így zajlik valójában a zsírégetés! | Well&fit

Zsírégetés OTTHON!! 💦 Karantén Kardió [Top 10 Gyakorlat]

Mindenekelőtt el kell dönteni, hogy mi is legyen a cardio edzés célja. Ez a mérés arra való, hogy az edzés teljes ideje alatt kontrolláljuk a pulzusunkat.

zsírégetés mérések kávézó zsírégető

Mire szeretné irányítani az edzését? Zsírégetés, vagy az állóképesség növelése?

A centi nem hazudik – Fogyókúra alatt ne a kilóknak higgyen!

Edzés közben folyamatosan figyeljen arra, hogy pulzusa a kívánt tartományon belül maradjon, ezt könnyedén megteheti az általunk kínált cardio gépek segítségével. Csak könnyedén edzeni nem elég a metabolizmusunk olyan mértékű aktiválásához, hogy elkezdje a felhalmozott zsírt lebontani.

zsírégetés mérések súlyokkal éget zsírt

Ahhoz hogy szervezetünk elkezdje a zsírégetést, gyorsabb, intenzívebb mozgást kell végeznünk, mert csak így érhető el a fentebb említett negatív energia egyensúly. Ebben az esetben az edzésnek legalább 20 percig kell tartania, ahhoz, hogy testünk ezt felismerje, majd a zsírégetést elkezdje ilyen terhelés és intenzitás mellett.

Összefoglalásképp ki kell jelentenünk, az egyetlen út, hogy a zsírégetés célját elérjük nem más, mint az, hogy több kalóriát kell elégetnünk, mint amennyit a szervezetünkbe beviszünk.

zsírégetés mérések az úttörő nő lefogyott?

Figyelembe kell venni, hogy ezek a céltartományok nemtől, kortól és edzettségi szinttől függően változnak, de mindenki számára zsírégetés mérések, hogy milyen tartományban edzve fogja elérni a kívánt eredményeket. Az optimális pulzustartomány természetesen teljesen más egy kezdő és egy hivatásos sportolónál, ezt a saját biztonságunk érdekében mindenképpen nagyon fontos szem zsírégetés mérések tartani. Ez nem más, mint az a pulzusszám, amit egy intenzív fizikai megterhelés után körülbelül egy perccel mérhetünk.

zsírégetés mérések fogyás időt vesz igénybe

Az edzés közben és az edzés után egy perccel mért pulzusunk különbsége megmutatja a fittségi állapotunkat. A kínálatunkban található cardio gépek nagy részében megtalálható a pulzusmegnyugvás mérő funkció, a kezelőfelületen ezt egy „RECOVERY” feliratú gomb jelzi.

E gomb megnyomásával könnyedén megtudhatja az éppen aktuális fittségi állapotát. Ezt a műveletet ajánlott minden egyes cardio edzés után megtenni, hiszen így folyamatosan nyomon tudjuk követni az állapotunk fejlődését.

zsírégetés mérések fogyni hordó