Dymatize Dyma-Burn Xtreme - 120 caps

Az anyagcsere gyorsításával és termogenezissel segít a kalóriák nagyobb részét elégetni.

fogyás uti

Erőteljes termogenikus formula bizonyítottan hatékony összetevőkkel mindenki számára, aki fizikailag aktív. Öt kivonattal, koffeinnel és L-karnitinnel csökkenti az étvágyat, fokozza a zsírok bontását és növeli az anyagcserét.

fogyás jeffersonville in

A termogenikus zsírégetők elsődleges szerepe az energiafelhasználás fokozása. A termogenezis az a folyamat, melynek során a szervezetünk anyagcserénk fokozása mellett hőt termel. Termogenezis kiváltása számos módon lehetséges, így mozgás útján, megfelelő táplálkozással és bizonyos kiegészítők, zsírégetők segítségével is.

hogyan lehet elveszíteni egy kiló zsírt

A termogenikus zsírégetők hatásmechanizmusának alapja, hogy az anyagcsere fokozásával több kalóriát és zsírt égessünk el adott idő alatt, mint nélkülük tennénk, akár pihenés közben is. A termogenikus zsírégetők fokozzák az anyagcsere sebességét, a tápanyagok és így a zsír lebontását valamint a központi idegrendszere gyakorolt hatásukon keresztül növelik az energiaszintet, a mentális élességet, valamint zsírégető xtreme az éhségérzetet!

Kinek ajánlott?

b50 fogyás

Ideális mindazok számára, akik a tápanyagok és ásványi anyagok kulcsfontosságú összetevőinek keverékét  keresik egy könnyen fogyasztható kapszulában. Jogi nyilatkozat: A koffein egy erős stimuláns.

FAT BURNING CIRCUIT / Abdominal Exercises

Nem alkalmas 18 éven aluli, várandós vagy szoptató nők számára, illetve bárki aki hipertóniában szenved magas vérnyomásszívbetegség, vagy alvási zavarokkal szenved. Javasoljuk, hogy ne lépje túl az ajánlott mennyiséget.

a haszsír legegyszerűbb módja