zsírégető mémek

Írta: Balogh Mia Téged mire emlékeztet leginkább az énekesnő ruhája?

zsírégető mémek

Ahogy azt sejteni lehetett, a hétvégén megrendezett Grammy gálát sem úszta meg a világ borzalmas és érthetetlen ruhaköltemények nélkül, de valahogy mintha Katy Perry rózsaszín, pánt nélküli Balmain estélyije még a többi — hát, hogy is fogalmazzunk — igazán különleges ruhakölteménynél is nagyobb figyelmet kapott volna a netezőktől.

A Twitteren szinte pillanatok alatt mém lett: egyre-másra zsírégető mémek a képek arról, kit mire emlékeztet. Szerinted mire hasonlít a ruha, és benne a 34 éves világsztár?

zsírégető mémek

A twitterezők fantáziája megindult, és míg egyesek vattacukorhoz és festőhengerhez hasonlították, mások szerint inkább egy óriási tamponra hasonlított a méregdrága estélyi. Csípőtájon ráadásul erősítette is rendesen a világsztárt, aki egyébként — ha más fazont választ — csodacsinos tud lenni!

zsírégető mémek

Nem is hanyagolja el a külsejét, ez tény. Manapság már egészséges életmód dal szeretne karcsú maradni, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy — diétázási céllal — hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani. Napjainkban — több színész- és énekesnőhöz hasonlóan — ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta.

zsírégető mémek

Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a zsírégető mémek és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet. Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul.

zsírégető mémek

Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest- és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön. Mivel  Katy  nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik.

Kapcsolódó cikkek.