A leghatékonyabb zsírégető krémek – Centikben mérhető változás! | Well&fit

Még több termék Ezzel tekerd be a combjaidat Házi krémet testtekercseléshez szerencsére nagyon egyszerűen, akár fillérekből is készíthetsz, így nem kell feltétlenül a szalonok drága kezeléseit választanod.

zsírégető krema

Vivőolajként, amely a krémek alapja, tökéletes választás a nagyon jó minőségű olívaolaj vagy a magában is jótékony hatással rendelkező kókuszolaj. Ezekből általában néhány evőkanál bőven elegendő.

A további összetevőket aszerint válaszd ki, hogy milyen problémát szeretnél célzottan kezelni a combodon.

zsírégető krema

Ha a testtekercselés izzasztó, vízhajtó hatását, ezzel pedig a gyorsan zsírégető krema karcsúsodást szeretnéd fokozni, cseppents az olajba kömény- ciprus- grépfrút- vagy rozmaringolajat.

A narancsbőr ellen különösen hatékony, ha egy evőkanál, bioboltokban beszerezhető algaport, aloe vera-zselét vagy kávét keversz az olajba.

1. Anonim felhasználó Pozitívum: Én edzéshez használom, valóban melegít.
  2. Zsírégető krémek, gélek
  3. A leghatékonyabb zsírégető krémek – Centikben mérhető változás! | Well&fit

Amikor ilyen összetevőkkel kezeled a combodat, csak két-három órát tölts betekerve! A bőr feszesítéséhez használj erre a célra kapható agyagot, töményre főzött zöld teát, gyömbértkeserűsót vagy kamillateát.

Ezekkel az összetevőkkel akár egy éjszakán át is folytathatod a kezelést.

zsírégető krema

A testtekercselés elvégzéséhez először tisztítsd meg a bőrödet, töröld szárazra, majd kend be az általad választott alapanyagok keverékével. Tekerd alaposan körbe a combodat háztartási fóliával, vagy az erre a célra beszerezhető, kicsit erősebb fóliával.

Zsírégető titkok - 2 trükk amiről senki sem beszél

Ezt követően nincs más dolgod, mint alaposan betakarózni, és izzadni a kezelés alatt. Zárásként gondosan tisztítsd meg a bőrödet a krémtől, amit nem szívott be. Ismételd a tekercselést heti egy-két alkalommal.

zsírégető krema

Heti 2 centit farag a combjaidból, ha naponta megcsinálod - Szuper 15 perces gyakorlatsor Hogyan fogyhatsz tartósan combról? A comb végleges, látványos fogyásához sajnos zsírégető krema elég a testtekercselés, ám az eljárás megkönnyítheti a zsírégetést.

Hozzászólás

A fogyás eléréséhez fontos, hogy változtass az étrendeden, és fogyassz a szervezeted számára szükségesnél kevesebb kalóriát, így beindul az elraktározott zsír felhasználása. Egy jó diéta hatását nagyon komolyan fokozhatod, ha heti néhány alkalommal edzelamivel a fogyás után maradó bőrt is feszesítheted. Kombináld a három módszert a gyors és látványos eredményekért!