Pörgesd fel az anyagcseréd zsírégető gyümölcsökkel | Well&fit

Leave a comment on Zsírolvasztó enzimdiéta Tudtad, hogy a zsírégetést fokozzák a magas enzimtartalmú ételek? Amennyiben nem, akkor most lehetőséged nyílik rá, hogy elsajátíts egy számodra még új fogyókúra módszert! Az elfogyasztott ételek optimális megemésztéséhez és lebontásához megfelelően funkcionáló anyagcserére van szükség, utóbbihoz pedig az odavaló enzimekre.

Ezen kémiai anyagok egész tested zavartalan működését hangolják össze.

capoeira zsírégetés

Ha a bevitt táplálékok a sejtjeid számára kifogástalan alkotórészekké alakulnak, akkor nem marad felesleges mennyiség, a kalóriák pedig a szellemi és fizikai tevékenységeidhez szükséges energiává alakulnak. Nem leszel fáradékony, mivel a kellően megfelelő alapvető tápanyaggal elláttad a szervezetedet, és nem fog jelentkezni a hiányállapotok miatt sokszor fellépő túlzott éhségérzet sem. Az enzimekben gazdag étrend elősegíti a természetes úton való fogyókúrát.

Terítéken az enzimraktár Az anyagcsere szabályozó, emésztést elősegítő enzimek egy részét a saját szervezeted is képes előállítani. A fogyókúrához ellenben ennél nagyobb mennyiségre is szükséged lehet. Bizonyos ételek hála istennek kitűnően bővelkednek enzimekben. A gyümölcsök közül kiemelkedik az ananász, mely a bromelin nevű enzim segítségével fokozza a bevitt ételek lebontását és a zsírégetést.

Emellett a citrusfélék is bővelkednek olyan zsírégető enzim, amelyek az ételek elfogyasztása után rögtön megkezdik a zsírbontást. Eredményüket fokozza a bennük rejlő zsírégető C-vitamin férfiak fogyni a természetes gyümölcssavak ereje is.

a legjobb zsírégetők a fogyáshoz

Ha igazán látványos fogyást vársz az enzimektől, akkor ne hagyd az étrendedből a csírákat sem. A búza, a lucerna, a retek és a hüvelyesek csírái koncentrált formában kínálják az enzimeket.

A fogyókúra sikerének kulcsa A pótolhatatlan vegyületek mennyiségét az enzimtartalmú ételek elfogyasztása mellett másképp is növelheted. Ha a diétádban szerepelnek olyan ételek, amelyek nyomelemeket tartalmaznak, akkor ezek ellátnak zsírégető enzim zsírégetéshez szükséges enzimek képződésével.

Hiszen a nyomelemek katalizátorként indítják be az enzimtermelő folyamatokat. A zsírégető enzim, a sóska és salátafélék mangánnal és molibdénnel látnak el. Jókora mennyiségű cinkhez az olajos magvakból juthatsz, míg rézforráshoz a teljes kiőrlésű gabonafélékből és a hüvelyesekből.

juhász pite fogyás

A nyers táplálékok segítenek abban, hogy a fentebb említett ételek enzimszabályozó nyomelemek hatását megőrizd. Ez lehet a gyümölcsök és zöldségek frissen facsart leve. Hogyan étkezz?

Étrendedből hagyd el a nehezen megemészthető vörös húsokat, a telített zsírokat tartalmazó élelmiszereket, a cukrot és a finomlisztet. Csírákat vásárolni tudsz nagyobb élelmiszerboltokban, bio boltokban.

Az első időben nehézséget okozhat a nyers élelmiszerek megemésztése, ezért párold őket rövid ideig. A főzővizet használd fel teljes kiőrlésű liszt hozzákeverésével habaráshoz. Zsírégető enzim búzafű leve gazdag enzimforrás.

Mintaétrend a fogyókúrához 1.

1. Kool rock ski lefogy
  2. Létezik az emberi szervezetben olyan zsírégető enzim, ami nem az étellel bevitt

Tízórai: egy narancs és két evőkanál diákcsemege. Ebéd: egy bögre hajdinát főzz meg. Egy bögre cukormentes almalé. Uzsonna: 10 deka zsírszegény túró és egy zöld paprika. Vacsora: két krumplit süss meg héjában és tálald egy bögre cékla-alma zsírégető enzim, egy zsírégető enzim babcsírával. Tízórai: egy müzli szelet és egy grépfrút. Ebéd: első fogásnak készíts egy bögrényi zöldborsólevest, tönkölyliszttel habarva. Második fogásnak pedig egy bögre gyümölcsrizs 10 deka bogyós gyümölccsel.

Uzsonna: 10 deka petrezselymes túró és fél kígyóuborka. Vacsora: 10 deka pulykamellet zöld fűszerekkel szórd meg, majd serpenyőben süsd meg. Tálalj mellé fél bögre barnarizst és egy bögre sárgarépa-cékla salátát.

Tízórai: egy korpás kifli és egy bögre zöldséglé. Ebéd: egy bögrényi paradicsomleves. Második fogásként pedig 15 deka tengeri halat grillezz meg és egyél mellé egy bögre kertészsalátát, amit locsolj meg egy evőkanál olíva olajjal. Uzsonna: 10 deka ananász.

Pörgesd fel az anyagcseréd zsírégető gyümölcsökkel

Vacsora: egy bögrényi chilis bab és egy bögre grépfrútlé. Egy bögre narancslé. Tízórai: két mandarin és egy marék napraforgómag. Ebéd: egy bögre árpagyöngyöt főzz meg. Keverd össze egy zsírégető enzim kertészsalátával ás egy evőkanál kukoricacsíra olajjal.

Uzsonna: egy bögre reszelt alma egy marék búzacsírával. Vacsora: egy bögre csicseriborsós köles egy bögre paradicsom salátával, citromlével.

Tízórai: egy marék lucernacsírát keverj össze egy bögre zeller-sárgarépa salátát. Ebéd: első fogásnak egy bögre brokkoli leves. Másodiknak egy bögre cézár saláta és egy marék búzacsíra.

Zsírégető termékek és fogyókúra

Uzsonna: egy szezámmagos müzli szelet és egy bögre paradicsomlé. Vacsora: 15 deka tengeri halat párolj meg. Tálaláskor tedd a tányér közepére és halmozz köré egy bögre zöldsalátát, egy marék lucernacsírát, és egy szelet korpás kenyér. Öt szem dió. Tízórai: három evőkanál cukormentes kukoricapehely és egy bögre narancslé.

könnyű és egyszerű módja annak, hogy lefogy

Ebéd: 10 deka csirkemellet készíts el tetszőlegesen és köretként tálalj mellé egy bögre párolt barnarizst és egy bögre párolt parajt. Uzsonna: egy kivi és tíz szem mandula. Vacsora: készíts egy bögre sóskaszószt és öntsd le vele a két héjában főtt krumplit. Egyél mellé négy ananászkarikát.

Zsírolvasztó enzimdiéta

Tízórai: három zabkorpás keksz és egy grépfrút Ebéd: készíts egy bögre gyümölcslevest joghurttal. Majd főzz ki egy bögre durumtésztát és szórd meg két evőkanál darált mákkal. Uzsonna: egy bögre vegyes zöldségekből készült ivólé és öt szem dió. Vacsora: 15 deka grillezett hal egy bögre paradicsomsalátával és egy marék szójacsírával. Ha a diétát hosszútávon kívánod követni, akkor idővel növelheted az ételadagokat. Az adagok kiméréséhez használj két decis bögrét.

A diétát várandós és szoptatós kismamák, tinédzserek, valamint daganatos és emésztőszervi megbetegedésben szenvedők nem alkalmazhatják. Mielőtt megkezded a diétát konzultálj a háziorvosoddal! Kapcsolódó fogyókúrás cikkek:.