Megújult BiotechUSA – termékek: új csomagolás, új termékek, változatlan minőség és hatékonyság!

Megújult BiotechUSA — termékek: új csomagolás, új termékek, változatlan minőség és hatékonyság!

netmums próbál fogyni fogyni szerkesztés súlya

Mozgás, torna, fitnesz, Az alakformaloshop. Íme egy rövid összefoglaló, hogy mely termékeket érint a változás.

italok, hogy lefogyjon 275 font lefogy

A termékkategóriák eddigi egységes megjelenését idén új, kategóriánként változó színek váltják fel. A könnyű megkülönböztethetőség érdekében az egyes termékkategóriák saját színt kapnak. A shopunkban is zsírégető csomagolás, testsúly-kontroll termékek dobozai, flakonjai L-karnitinek, Pink fit termékek rózsaszínben vagy pirosban díszelegnek, feketével, fehérrel és ezüsttel vegyítve.

s4 karcsúsító mellékhatások fogyás egészségügyi ital

Megújult az egyadagos Ultra Loss Shake is, bevezették a vanília és az eper ízesítést az eddigi eper-vanília helyett. Új termékként került bevezetésre az L-Carnitine Water, ami egy L-Karnitin tartalmú, természetes forrásvíz felhasználásával készült szénsavmentes sportital, B3- vitaminnal és alacsony kalóriatartalommal. Bízunk benne, hogy a z általunk is forgalmazott Biotech USA termékek ezután is hozzájárulnak majd fogyókúrád, edzésprogramod sikeréhez!

kegunaan l- men fogyni fogyás dátuma visszaszámlálás