zsírégető bél

Reggelizz tojást Egy kutatás szerint azok a túlsúlyos felnőttek, akik reggelire két tojást fogyasztottak el, 65 százalékkal több súlyt vesztettek, mint azok, akik valamilyen péksüteményt ettek.

zsírégető bél

Egy másik kutatás eredményei pedig azt mutatják, hogy azok, akik tojást reggeliznek, naponta kalóriával kevesebbet vesznek magukhoz, ezzel havonta kilótól is megszabadulnak. A tojás ugyanis segít megfelelően szinten tartani a vércukorszintet, valamint tele van tápanyagokkal, és energiát biztosító proteinekkel.

Nyerj erőt savanyúból A savanyú káposzta amellett, hogy tele van Fogyás megküzdés, rengeteg jótékony baktériumot is tartalmaz. Ezek a baktériumok a káposzta erjedése során keletkeznek, és fokozzák az emésztést, és serkentik a belek működését, ezzel hozzájárulnak a gyorsabb fogyáshoz.

1. Minden fogyókúra alapkellékei.
  2. 6 hét zsírégetés
  3. 11 tuti zsírégető tipp | Well&fit

Ne olajban süss krumplit Az olajban sütött burgonya helyett próbáld ki a sütőben, fóliában megsütött krumplit. Így megmarad a tápanyag- rost- és fehérjetartalma,de kevesebb kalóriát viszel be vele, mint az olajban sütött verzió elfogyasztása esetén.

zsírégető bél

Vegyél görögöt Gazdag íz, krémes állag — ez a görög joghurt. Ha egészséges reggelire vágysz, vagy nem tudsz lemondani az éjszakai nassolásról, egyél görög joghurtot, abból is a zsírszegény változatot. A joghurt gazdag kalciumban, fehérjében, emellett pedig rengeteg pre- és probiotikumot tartalmaz, melyek segítenek fenntartani az emésztőrendszer egészséges működését.

zsírégető bél

Kóstold meg a quinoa-t A magas rosttartalmú, gazdag fehérjetartalmú gabonaféle kitűnő választás. Semleges ízű, könnyen főzhető mag, gazdag rostban, B- és E-vitamin, foszfor, magnézium, kalcium és vas is található benne.

zsírégető bél

Articsókával a rostokért Az articsóka rosttartalma igen magas, így könnyen telít, ugyanakkor segíti az emésztést, kalóriatartalma csekély, ám több mint 10 g fehérjét, zsírégető bél kalciumot és folsavat tartalmaz. Vissza az árpához Magas rosttartalmával járul hozzá a fogyáshoz és a megfelelő bélműködéshez az árpa.

Anyagcserét élénkítő, zsírégető program – a könnyebb fogyásért

Lassan szívódik fel, így hosszú időre biztosítja a teltségérzetet, ezáltal segít megelőzni a fölösleges táplálkozást és a túlevést is. Az árpát már évvel ezelőtt is fogyasztották, érdemes ma is enni.

Zsírégető kalauz Igazodj el a zsírégető készítmények világában!

Babot a hús helyett A bab gazdag antioxidánsokban, segít szabályozni a vércukorszintet, valamint megakadályozza a sóvárgást és a túlevést. A bab tökéletes rost- energia- és fehérjeforrás, viszont kevesebb kalóriát és zsírt tartalmaz, mint a hús.

Anyagcserét élénkítő, zsírégető program — a könnyebb fogyásért Fotó: rf. Fáradtak vagyunk, pedig eleget alszunk — viszont nem sportolunk? Talán lelassult az anyagcserénk, ami közvetlen kapcsolatban áll a hízással.

Legyen egészséges a tésztaszósz A tészta szósszal az igazi, de válassz zsírégető bél hozzávalókból készült feltétet. A paradicsompüré remek súlycsökkentő élelmiszer, mivel rostban és antioxidánsokban gazdag, ám zsírszegény energiaforrás.

zsírégető bél

Lenmag, a jolly joker A lenmagban található zsírégető bél mennyiségű rost szabályosan kipucolja a beleket, és segíti az emésztőrendszer megfelelő működését.

Szórj két evőkanállal minden reggel dátum a fogyáshoz joghurtodba vagy a müzlidbe. Nassolj mandulát A mandulával nem lőhetsz mellé, ha nasiról van szó: gazdag rostban, egészséges zsírokat tartalmaz, emellett fehérje is található benne.

zsírégető bél

Délután nyugodtan rágcsálj el szem mandulát. Fotó: RF.