Kedves Olvasóink!

xena zsírégető

A Huszár Gál Városi Könyvtár a látogatási tilalom feloldásával ismét várja olvasóit. Kérjük azonban a saját és munkatársaink egészsége érdekében az alábbiakat szíveskedjenek figyelembe venni: - a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő folyadék használatát - a szájat és az orrot eltakaró maszk viselését - a kötelező, előírt 1,5 méteres védőtávolság betartását, különösen ügyelve arra, hogy a kölcsönzőpultnál ne alakuljon ki zsúfoltság!

Kérjük, hogy a kölcsönzésben levő dokumentumokat legkésőbb Késedelmi díjat július ig nem számolunk fel! Olvasóink beiratkozását a zárva tartás miatt kiesett napok számával meghosszabbítjuk.

xena zsírégető

Könyvtárunk - a korábbi évekhez hasonlóan - az iskolai nyári szünet idején, szombatonként zárva tart. Nyári zárva tartás viszont nem lesz.

xena zsírégető

A zárva tartás ideje alatt hatékonyan működő "online kölcsönzés" szolgáltatás keretében történő dokumentum-összekészítése lehetősége továbbra is él, annyi különbséggel, hogy a dokumentumokat immáron a pultnál vehetik át olvasóink. Kéréseiket továbbra is várjuk elérhetőségeinken!

xena zsírégető

Vigyázzunk egymásra! A személyes és szabad könyvválogatás, könyvkölcsönzés élménye kárpótlást nyújt mindezekért. Komáromi Mónika neve sokak xena zsírégető ismerősen csenghet, hiszen Mosonmagyaróváron és környékén gyakran tart önismereti témájú előadásokat, stílusteremtéssel kapcsolatos workshopokat.

xena zsírégető

A könyvbemutató a városi könyvtár és a Flesch Károly Kulturális Központ közötti kultúrkertben - rossz idő esetén a könyvtár rendezvénytermében - kerül megrendezésre. Az eseményen Legyél Te is xena zsírégető szerzője Könyvtárunk blogjába vendégszerzők írásait várjuk Gyere és alkossunk együtt, egymásnak! Online katalógus.