Pénztárcák

vékony pénztárca

Rendkívül praktikus, mivel papírpénzt lehet tárolni a belsejében, továbbá a belül a fedélben lett kialakítva 6 db kártyatartó hely is. A dollártárca külső felületén helyezkedik el az aprópénztartó, a fedél alatt van belenyomva a Vester Luxury márkajel. A modell külső felületének hátoldalán egy irattartó hely lett kialakítva.

vékony pénztárca

GreenDeed dollár pénztárca Két fajta sportos jellegű, hordófestett, magas minőségű marhabőrből készültek ezek a dollártárcák. A termékek külső fedelén az egyik oldalt az aprópénztartó helyezkedik el, annak alsó részébe a GreenDeed márkajel van belenyomva.

vékony pénztárca

A modellek hátsó fedelében egy irattartó helyezkedik el. A dollártárca belsejében található a rugós leszorító fém csipesz, amely alá a papírpénzeket kell behelyezni.

vékony pénztárca

A pénztárca belsejében 6 db kártyatartó számára van hely kialakítva. Az egyik fajta bőrből kialakított modell OP-D cikkszám alatt, a másik fajta bőrből készített termék KA-D cikkszám alatt található webáruházunkban. Mindkét terméket a GreenDeed márkára jellemző vékony pénztárca, bézs színű pénztárca dobozba csomagoljuk, melynek fedelén a GreenDeed márkajel található.

A Ground Zero közelében Tamás Bence Gáspár Szánalmas mentegetőzés: Én is azok közé tartozom, akik életük nagy részében a zsebükben hordták mindenüket, és magasról tojtam azokra, akik pénztárcáztak. Hosszú éveken át tartott ez az állapot, aminek persze voltak előnyei gyűrött papírpénzek hanyag - értsd: vagány - előrántása a pénztárnál, bankban, etc és hátrányai elég sok nagy címlet ugrott ki a zsebemből észrevétlenül. Aztán megpróbálkoztam az övtáskás módszerrel, de egy idő után olyanná váltam mint a retikülös nők, akik soha semmit sem találnak meg a Nagy Fekete Lyukban. Szóval 31 éves koromra elegem lett, hiszen ekkora már nemcsak pénz, hanem mindenféle kártya bank, szig, mágnes- klub, vásárlói etc. New Yorkban voltunk, és a Ground Zero közelében van egy furcsa, olcsó vékony pénztárca, ahol aprópénzért árulnak dolgokat.

A dollártárca belső felületében található 6 db kártyatartó, és itt helyezkedik el a fém leszorító rugó, ami alá a papírpénz behelyezhető. A pénztárca fedelének belső részében patent helyezkedik el, amellyel a pénztárca fedelei zárhatóak.

Alumínium pénztárca és kártyatartó