testápoló zsírégetés

Vélemények Összetevők Leírás Testápoló zsírégetés testünk bizonyos részei - has, fenék, comb - különös figyelmet érdelmelnek, hiszen itt lehet a legnagyobb a nem kívánatos zsírfelhalmozódás, melyért az adipociták felelősek.

A hipodermiszben található adipociták olyan raktározó sejtek, amik képesek tárolni zsír formájában a szervezet által nem felhasznált tápanyagokat. A Redu PLUS Forte anti-cellulit gél a Corallina alga kivonat mellett, karnitint, szőlő kivonatot, lecitint, koffeint is tartalmaz, mely összetevők elősegíthetik a bőr feszességének fenntartását, a zsírszövet csökkentését, a narancsbőr megszüntetését, a túlzottan felszaporodott folyadék eltávolítását.

A Corallina alga kivonat kiemelkedően gazdag ásványi anyag tartalommal rendelkezik. Stimulálja és regenerálja a bőrszövetet, serkenti a vérkeringést, csökkenti az irritációt.

a legjobb módszer a vállzsír elvesztésére fogyás tippeket egy hónapra

Összehúzó, feszesítő hatása van. A Redu PLUS Forte anti-cellulit gél használata: Naponta kétszer, reggel és este alkalmazzuk a kezelendő területeken comb, csípő, fenék és haskönnyű masszázst használva, teljes felszívódásig.

fat fat blitz jhope fogyás

Parabén és kőolajszármazék mentes termék! Csak külső használatra!

fogyás ikervárosokban fogyni jel a munka

Szembe kerülés esetén bő vízzel azonnal öblítse ki! Gyermekektől távol tartandó.

telített vagy telítetlen zsír fogyás éget 1 kg zsírt hetente

Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Írja meg véleményét!

fogyás medford ma test fáj a fáradtság fogyás