természetesen zsírégető

hogy az anyák lefogynak

Ahhoz, hogy edzés közben könnyen ellenőrizni tudd, hogy zsírégető zónában vagy-e, az a leghasznosabb opció, ha pulzusmérő órát használsz. Szerencsére most már egyre több teremben van lehetőség az edzések idejére órát bérelni, de ha ezt nem tudod megoldani, az alábbi ökölszabály alapján kiszámolhatsz egy hozzávetőleges értéket, amit edzés közben érdemes tartani.

Ne feledd azonban, hogy ez az érték nem személyre szabott, ezért elsősorban a tested jelzéseire figyelj oda: ha például nehezen veszed a levegőt, akkor szinte biztos, hogy az a tempó neked most még túl intenzív.

lefogy holnap

Ez természetesen, ahogy hozzászoksz a mozgáshoz folyamatosan javulni fog. Az ökölszabály: ból vond ki az életkorod, a kapott érték lesz az elméleti maximális pulzusértéked.

A két pulzusérték között lévő tartomány lesz elméletileg a zsírégető zónád. Természetesen ez a testsúly, a testösszetétel, az állóképesség és az egészségi állapot függvényében eltérhet.

Zsírégető aerobic

Mindig kell mérni a pulzust? Nyilván az a természetesen zsírégető legjobb opció, ha minden cardio edzést pulzuskontrollal végzel, de valójában a pulzusmérés a cardio edzéseknél addig nagyon fontos, amíg megismered és megtanulod a szervezeted jelzéseit.

Gyors és tartós fogyást eredményez.

Egy idő után óra nélkül is pontosan érezni fogod, hogy mikor válik túlságosan intenzívvé, anaerobbá az edzés, így azt is tudni fogod, hogy mikor kell visszavenni a tempóból. Csak az a jó, ha zsírégető tartományban edzünk?

zsírégető címkével jelölt bejegyzések

Nyilván nem. Mint mindenben, az edzések tekintetében is érdemes törekedni a változatosságra, természetesen a céljaidhoz igazítva.

haditengerészet felesége lefogy

Akkor is, ha a fogyáson kívül nincs más célod pl. Ez a zóna kiválóan alkalmas a szív-és keringési rendszer kapacitásának növelésére, ezért is érdemes megfelelő időközönként beépíteni az edzésbe. Haladók esetében, ha az edzéscél szükségessé teszi például verseny felkészülés lehet néha magas intenzitású intervall edzéseket is végezni, hogy növeld a szervezet laktát küszöbét tejsavtűrő képességétde nagyon fontos, hogy ezt csak képzett edző vezetésével, az edzéstervbe beillesztve alkalmazd.

Kell-e erősítő edzéssel kiegészíteni a zsírégető edzéseket?

Zsírégető hatású szerek, zsírégetés házilag

Igen, mindenképpen. Egyrészt azért, mert minél nagyobb természetesen zsírégető izomtömeged, annál nagyobb lesz az izmok inzulinérzékenysége, másrészt pedig felgyorsul az anyagcseréd és így a zsírégetés is sokkal hatékonyabb lesz. Ráadásul a tested jóval feszesebbé, tónusosabbá válik az erősítő edzések hatására.

karcsúsító rompers