t9s fogyás

A könyv magyar fordítása a Pokerakademia. Ezen pdf a fordítások összegzése. A pokerakademia. A könyvben végigmegyünk a preflop, flop, turn és river játékon, részletesen elemezve az egyes utcákon követendő stratégiát. A megjátszott laptartományodnak alapvetően alkalmazkodnia kell, és kontrasztban kell lennie az éppen folyó játékkal.

Ilyenkor kevesebb indulókézzel kell játszanod. Ennek a fordítottja az, ha a játék feszesebb, ilyenkor fel kell lazítanod az induló laptartományod bele kell venned olyan kezeket is, mint az 65s UTG-bőlígy kihasználhatod, hogy ellenfeleid gyakran dobnak.

Ebben az esetben gyakrabban fél-blöffölj és blöffölj, hiszen ilyenkor magasabb százalékban dobatod velük lapjaikat nagyobb a fold equity. A laza játékosok mindig találnak ürügyet a megadásra, míg a feszesebb játékosok ürügyet keresnek a dobásra! Mikor az asztalok között választasz, a következőket keresd: Olyan játékosokat, akik túl sok lappal játszanak: bárki könnyű pénz lehet, aki 40 VPIP-nél többel rendelkezik, de már a as is túl sok lappal játszik.

Stack méretek: Alapvetően a teljes stack-kel rendelkező játékosok jó, ha a jobbodon t9s fogyás. Legyél pozícióban a veled azonos stack-kel ülő játékosokhoz képest. Ugyanakkor a short stack-ek kevés zsetonnal rendelkezők inkább ülhetnek a balodon. A tökéletes az lenne, ha három teljes stack-kel ülő játékos kém fogyás jobbra tőled magasabb, mint 40 VPIP-vel, és t9s fogyás balodon két feszes short stack.

Pozíció és lejátszott leosztások: Ahogy a második bekezdésben is írtam, akkor választasz jól az asztalok között, ha a laza játékosok a jobb oldaladon, és a feszesek a balodon t9s fogyás.

A francia nők nem híznak - A boldog táplálkozás titkai (Könyv)

Még egyszer: ez nem alapvető, de olyasvalami, amire gondolnod t9s fogyás, mikor választhatsz, hogy hová ülsz, vagy másik asztalra mész. Olyan regulárral szabad játszanod, aki az adatbázisodban vesztő, vagy határeset nyerő. Kerüld a nyerő játékosokat. Kiváló stratégiád jövedelmezővé teszi, hogy leülj a gyengébb regulárokkal, és "kizsákmányold" őket. Nyugodtan ülj le melléjük, de azért ne keresd őket, ez ne váljon szokásoddá, kivéve, ha nagyon rossz játékosok. A t9s fogyás egyszerű: amint ellenfeleid hibáznak, te nyereséget könyvelsz el.

Ezek ellen a játékosok ellen egy lazább preflop stratégiát, és szolid flop stratégiát válassz, várd meg míg ők hibáznak ellened, nincs szükség támadni őket. Preflop játék Ez a fejezet egy preflop stratégiát mutat be, így az emelő, tartó, és 3betelő 3B flop előtt visszaemelés laptartományok lesznek fókuszban. Minden egyes pozíciót külön végigveszünk. Ez azt is msn fogyás történetek, hogy két játékos relatíve pozíción kívül van hozzád képest: a t9s fogyás vak SBés a nagy vak BB.

Az UTG emelő laptartományodnak kell a legfeszesebbnek lennie a négy nem vak pozíció közül. Nézzünk meg egy standard preflop UTG laptartományt, azt feltételezve, hogy teljes stackek és feszes agresszív, laza agresszív fishek olyan játékosok, akik túl sok lapot játszanak meg válogatás nélkül, ez a legveszélyesebb fish játékos, mert könnyen tiltre rakhat bennünket, ha kifog egy jó szériát valamint laza passzív fishek olyan halak, akik check callolnak, és könnyű ellenük értékért hívni vannak az asztalnál: Laptartomány, amivel t9s fogyás kezdünk.

És mindig emeléssel kezdünk, vagy inkább dobunk. Az UTG laptartományod alkalmazkodhat az asztalon folyó játék minősége miatt. Alkalmazkodás különböző asztalokhoz Laza játékok: Vegyél olyan lapokat a laptartományodba, mint a KJo vagy az ATo, mert ezekkel egy párt létrehozva is értékért licitálhatsz olyan játékosok ellen, akik gyengébb top párral vagy második párral megadják a hívásod. Az ok, amiért tipikusan kerüljük ezeket a lapokat a feszes játékokban pont az, hogyha egy párunk van, akkor általában rosszabb lapot tudnánk felmutatni pozíción kívül OOP és ez nehéz szituációkba és sok döntéshez vezet.

Online Poker: Texas Tilt´em:

Lazapasszív ellenfelek ellen viszont ez nem gond. Mindig próbáld könnyen játszhatóvá tenni a pókert. Ezekben a lapokban rengeteg lehetőség rejlik, és nem gyakran kerülsz t9s fogyás olyan szituációba, amikor gyenge 1 párod alakul ki pozíción kívül, de ha mégis csak egy párod van, könnyen el tudod dobni.

Ezekkel a lapokkal kiszélesedik a laptartományod a valószínűsíthetően jobb játékosok ellen, és ez egy kemény, trükkös ellenféllé tesz téged. Stack méretek: Az emelő laptartományodnak a stack méretekhez is alkalmazkodnia kell. Ebben az esetben kerülnöd kell az olyan kezeket, mint a és a 98s, és helyettük olyan kezekkel szállj be, mint a KJo, QJo, A9s, ATo, mivel ezek ellen a 5 O l d a l 6 játékosok ellen egyszerűen csak egy top párra vagy ehhez hasonló lapra vársz ahhoz, hogy betedd ellenük a zsetonjaid.

Pajtas_1984_1__pages603-634.pdf

Ezek a 40bb stack-kel rendelkező játékosok általában nagyon rosszak, és gyengén játszanak postflop, és nagyon széles laptartománnyal képesek betenni mindent. Ezek pedig inkább játszanak 20bb-és stack-kel, mint 40bb-vel.

  • Ryan Fee Stratégiai Útmutatója a 6 Fős NL Játékhoz - PDF Ingyenes letöltés
  • Korom felhasználásával fogyókúra

Tehát, ha valakit bb-nyi stack-kel látsz ülni egy asztalon, arról nagy valószínűség szerint kijelenthetjük, hogy gyenge játékos, és ellene az előbb említett stratégiát kell követned. Preflop játék MP pozícióból Ebben a részben tovább elemezzük a preflop játékot.

Zala-Somogyi Közlöny - PDF Free Download

A középső pozícióban middle position - MP való játékot nézzük meg részleteiben. A középső pozíció nagyon hasonló az UTG-hez. Kicsivel több lappal beszállhatsz, azonban a legfontosabb alapelvek megegyeznek.

Mint UTG pozícióban is: t9s fogyás a laptartományon változtathatsz a játék minőségének függvényében. Alkalmazkodás a különböző típusú asztalakhoz: Laza játékok: Általában kerülnöd kell az olyan lapokat, mint az A9o, mivel ezekben nagyon kevés lehetőség rejlik.

Zala-Somogyi Közlöny

Csakúgy, mint UTG-ben, itt is profitábilisen tudsz megjátszani olyan kezeket mint a 98s és T9s, csak kevésbé gyakran tedd ezt meg. Például csak az alkalmak felében játssz ezekkel, mikor ilyen lapot kapsz. A legfontosabb egy lazább játékban, hogy kicsit befeszülj, tehát egyszerűen kevesebb lappal emelj ebből a pozícióból.

Óvatosnak kell lenned az izolálással ebben a pozícióban, mert előbbin felül, még két játékosnak van pozíciója rajtad. Inkább dobj, hogy elkerüld a határeset szituációkat.

Ha az ilyen játékosok a vakokon ülnek, vagy jól választottad ki az asztalt, és nem vagy olyan ellenféllel egy asztalon, aki lecsap ezekre a helyzetekre, akkor persze izoláld a limpelőt. t9s fogyás

Ryan Fee Stratégiai Útmutatója a 6 Fős NL Játékhoz

Nagyon elővigyázatosnak kell lenned, mikor 3betelsz egy UTG emelőre, mert ilyenkor a legfeszesebb az emelő laptartományuk eltekintve attól, mikor a vakokon ülnek. Ez nem azt jelenti, hogy nem kellene ezekkel 3betelned, csak azt, hogy összeomlás súlycsökkenés nem kell megtenned minden alkalommal, és gyakrabban kell majd megtenned pozícióból.

Az olyan lapokkal, mint T9s vagy az Axs azért 3betelhetsz, t9s fogyás az egyszínű kapcsolódó lapokkal elkerülheted azokat a szituációkat, mikor csak második legerősebb kezed van, és borzasztóan állsz flopon.

Az Axs szerű lapok blokkolók az olyan kombinációk létrehozása t9s fogyás, mint az AA vagy AK ez segít abban, hogy elkerüld, hogy 4beteljen rád. Kerülj el minden olyan t9s fogyás, amellyel gyakran hozol létre második legerősebb kombinációt, és határeset szituációba keveredsz. Vizsgáljuk meg még egyszer, hogy mikor 3beteljünk. Ez azt jelenti, hogy minden 4 alkalommal, mikor 3beteled az Fogyni, de mégis sört inni emelőt valamilyen AK vagy AA szerű lappal, egyszer 3betelned kell őt 56s szerű lappal.

Stack méretek: Ugyanúgy, mint UTG-ben, a laptartományodnak alkalmazkodnia kell a stack méretekhez. A kisebb stackek ellen kerülnöd kell az olyan kezeket, mint a és 98s, ehelyett szállj be olyan kezekkel, mint a KJo, QJo, A9s, ATo, mivel ezek ellen a játékosok ellen egyszerűen csak egy top párra t9s fogyás ehhez hasonló lapra vársz ahhoz, hogy betedd ellenük a zsetonjaid.

Ezek a 40bb stack-kel rendelkező játékosok általában nagyon rosszak, és gyengén játszanak flopon, és nagyon széles laptartománnyal képesek betenni mindent.

4 hónapos fogyás fogyni normálisan

Cut Off A póker itt kezd érdekesebbé válni. A cut off az első hátsó pozíció, és ez már az a helyzet, mikor várhatóan postflop is gyakrabban leszel pozícióban, mint pozíción kívül. Sokkal szélesebb laptartománnyal kell játszanod CO-ból, mint MP-ből, ezt majd láthatod a konkrét kezek felsorolásában. A cut off az egyik legjövedelmezőbb pozíció, az osztó után a második.

segít- e a b6 fogyni? 7 hetes zsírégetés

Ez az a pozíció, ahol el kell kezdened izolálni a gyenge limpelő játékosokat, és 3betelni ellenfeleid, hogy nyomás alatt tartsd őket. A lényeg itt az, hogy vakot lopj, és izoláld a limpelőket, valamint, hogy megnyerd magadnak a button pozíciót. Ha sikeresen ellopod valaki vakját, akkor 1.

  • Pajtas__1__pagespdf
  • 9T9 Szépségstúdió | …ahol a Test és Lélek találkozik!

Ez azt jelenti, hogy egy vaklopással a leosztásonkénti átlagos nyereséged szörösét keresed. Kezded már megérteni, hogy miért olyan fontos és profitábilis ez? Alkalmazkodás a különböző típusú asztalokhoz: Laza játékok: Hiszed vagy sem, CO-ból izolálni sokkal trükkösebb dolog a laza játékokban, mint a feszes játékokban. Egy feszes játékban bármivel emelhetsz, és utána a legtöbb döntés egyszerű lesz. Minél jobb a postflop játékod annál többször emelj pozícióból, hogy izoláld a limpelőket. De mindenekelőtt fel kell tudnod ismerni azokat a szituációkat, mikor kell, és azokat mikor nem szabad izolálnod egy játékost.

Mit tegyél ilyenkor? Dobd be! Habár az UTG egy rossz játékos, és széles t9s fogyás limpel, biztosak lehetünk abban, hogy most a limpelő tartományának a felső részével teszi ezt, mivel tisztában van a pozíció jelentőségével.

A másik nagy probléma a leosztásban a két short stack játékos a vakokon. Túl sok kézzel játszanak, és nem törődnek a pozícióval.

Anélkül, hogy valami erőset flopolsz, nehéz lesz ezek ellen a játékosok ellen játszanod, mivel rendszeresen tartanak majd. Egy olyan lapod van, melyben rejlik lehetőség, és egyszínű is, azonban az implied odds a mély stackek ellen jön ki, nem a short stackek ellen.

epm test vékony hogyan lehet lefogyni könnyű

Ez a dolog azzal összevetve, hogy az UTG 9 O l d a l 10 lehet, hogy limp-callol problémás lehet, mert lehetséges, hogy hárman néztek flopot. T9s fogyás vakokon ül egy jó, nyerő TAG játékos, aki túl sokat 3betel pozíción kívül, és egy fish, aki túl gyakran vesz részt nagy kasszákban határeset lappokkal, miközben ennek a játékosnak nagyvakja van, és neked ennél több.

Mindenképpen emelned kell, hogy izoláld az MP-t aki nyilvánvalóan egy gyenge, feszes játékos. A folytatólagos hívásokra való dobási százaléka a gyenge feszes játékosok között elég kicsi, azonban mindketten teljes beülővel rendelkeztek, és pozíciód van rajta. Ezt összevetve azzal, t9s fogyás nagy potenciál van a lapodban, nagyon jövedelmezővé teszi ezt a szituációt. Nem szeretnénk, hogy az osztó játékos bejöjjön, azonban ha mégis bejön, még mindig reprezentálhatunk valamit egy folytatólagos hívással a flopon, és a lapunkban sok lehetőség rejlik postflop.

GYORS FOGYÁS EGY HÉT ALATT - élelmiszerek a DETOX héthez

A TAG játékos, aki túl sokszor 3betel problémás lehet, azonban ez az a szituáció, ahol végre egyszer megadhatunk, és blöffölhetünk a flopon. A másik nagyszerű dolog a leosztásban a vakon ülő gyenge játékos, akinél több zsetonunk van, de neki sem kevés. Milyen lapokkal érdemes játszani, ha magas százalékban adják meg a folytatólagos hívásunkat Ha egy játékos túl gyakran ad meg a flopon, akkor alkalmazkodj úgy, hogy olyan lapokkal emelsz, mint a K9s az olyanok helyett, mint a 65s, kivéve, ha mindkettőtöknek több, mint nagyvakja van.

Olvassa el is