Száraz Ágnes

Száraz Ágnes vagyok, pszichológus, jelenleg főállású anyuka 3 kislány mellett. Ahogy tudomást szereztem a Vásáry Tamás Alapítványról, azonnal elkezdtem átszervezni az életemet, hogy minél hamarabb, minél nagyobb hatékonysággal tudjam segíteni az alapítvány munkáját. Azt gondolom, nincs még egy dolog a világon, ami annyira megmozgatott volna, mint a lehetőség, hogy olyan gyerekek életét tudjam megsegíteni, akik nem élhetnek együtt a családjukkal. Projekt koordinátorként csatlakoztam a Vásáry Tamás Alapítványhoz 2018 elején, azóta az önkénteseket koordinálom, és  mentálhigiénés foglalkozásokat szervezek a gyermekotthonok gyermekei valamint az ott dolgozó felnőttek részére. Pszichológusi pályám elején már dolgoztam gyermekotthonban, azalatt a pár év alatt megfogadtam magamnak, hogy visszatérek, és mindenképp tovább segítem a nehéz sorsú gyerekek életét. Most minden lehetőségem meg is van rá, amiért nagyon hálás vagyok az alapítványnak. Boldogan és nagy lendülettel nézek elébe az új feladatoknak.

Bezárás