supradyn fogyás

Írta: Váczy Anikó Ébredés után bekapod a multivitamint, az egészséges életmód jegyében, majd gyorsan felhörpinted a kávét, és már rohansz is a munkába.

Ám supradyn fogyás, hogy lendületesen kezdenéd a napot, kínzó hányinger tör rád. Nyugi, nem vagy terhes, másoknál is viszonylag gyakran jelentkezik ez a tünetet a vitamin bevétele után. Most megtudhatod, mi az oka, és hogyan kerüld el a rád törő rosszullétet.

Éhgyomorra veszed be a vitaminokat Ez az első és legfontosabb szabály: a vitamint sosem szabad éhgyomorra bevenni. A vitaminoknak átlagosan órába telik áthaladni a bélrendszeren, üres gyomorra nincs, amiben feloldódjanak.

supradyn fogyás

Szedd be a kapszulát étkezés közben, hogy elkerüld a rosszullétet. Túladagolod a vitaminokat Fontos az is, hogy milyen vitamint, és abból mekkora adagot szedsz. A C- az E-vitamin és a vas a leghajlamosabb irritációt okozni a gyomorban. Ha a multivitamin magas arányban tartalmazza ezt a három vitamintés bevétele után gyakran jelentkeznek a kellemetlen gyomorpanaszok, akkor válts készítményt.