Nyári Dia lefogyott - Hazai sztár | Femina

Eva Longoria nem nagyon beszélt arról, milyen lelki állapotban volt ezalatt, ám most kivételt tett rosszul lefogy Health magazinnal.

Hódi Pamela őszinte vallomása

A színésznő nagyon sokat fogyott abban az időszakban. Ennek az lehet az oka, hogy azt hiszik, csak akkor változik az ember súlya, akkor néz ki másként, ha valamilyen egészségügyi problémája van. Pedig nálam ebben az esetben a lelki gondok voltak olyan megterhelőek, hogy rövid időn belül rengeteget fogytam.

Boros Juli bulvár május 7. Na nem kicsit fogyott le, hanem tök vékony lett. Az egész életében túlsúllyal küszködő, 32 éves énekesnő mostanában amúgy se sokat árult el magánéletéről, így a poszt bombaként robbant, a fotót már több mint 8 millióan lájkolták. Most ott tartunk, hogy sorra jelennek meg a fordulatot, és az arra adott reakciókat elemző cikkek.

Ma már mosolygok rajta, de akkor érdekes volt megtapasztalni, rosszul lefogy az emberek mit látnak egészségesnek, hiszen az akkori állapotom nem volt az, már-már betegesen vékony voltam. Az emberek mégis azt mondták.

• Alultápláltságot jelent.
  • Ugyanezen okból legyen lehetőleg teljesen sötét a szobában.
  • Linda a -nak elmesélte, hogyan telik egy napja a lakása fogságában, és a fogyása titkát is elárulta.
  • Hogyan lehet lefogyni finomító29
  • Meddig éget 2 testzsírt
  • Látványosan lefogyott Pataki Zita

Arra törekszik, hogy ne csak kívülről nézzen ki egészségesnek, de valóban az is legyen. Eva most mesélt arról az időszakról is, amikor egy éven keresztül vegetáriánus étrendet követett.

rosszul lefogy

Kimondottan bánja azt az időszakot, szerinte igazán egészségtelenül élt akkor. Egy előadáson nagy hatást gyakorolt rá Tony Robbins, életvezetési tanácsadó, aki beszédében komolyan elijesztette a húsevéstől. Azonban folyton levertnek érezte magát és sokszor az ájulás is kerülgette. Ma már úgy gondolja, hogy ez az időszak nem tett jót a szervezetének.

rosszul lefogy

Akkoriban még nem tudtam, hogy ehetek szóját, mandulavajat, vagy bizonyos kenyereket, ezért csak salátákat fogyasztottam, ez pedig elég egyoldalú étkezés, valljuk be. Végül úgy döntöttem, hogy számomra a csirkehús még belefér, sőt, időnként más sovány húst is elkezdtem fogyasztani.

Pataki Zitára az elmúlt tizenöt évben szabadt fel 10 kiló — köszönhetően a munkájának és a hormonkezeléseknek. Nemrég eldöntötte, ennek vége, megszabadul a feleslegtől. A tisztulás miatt kezdtem, nem volt sok a túlsúlyom. Éreztem, hogy váltanom kell.

Manapság naponta 1, órát sportolok, szeretem a súlyzós gyakorlatokat, de a kocogást és a kardiót utálom. Utóbbit nem is tartom túl sokra, ezért nem külön végzek ilyen feladatokat, hanem megpróbálom beépíteni az edzésembe.