Pintér Klaudia

Beatris révén kerültem az alapítványhoz, akit nagyon régóta ismerek, mindig tudtam az aktuális jótékonysági projektjeiről. Egy egyetemre jártunk, a Pázmányra, mindketten kommunikáció szakra és egy szakirányra is.  2017-ben már nemcsak barátnők, hanem kolléganők is lettünk. Az Alapítványba, ahogy szépen fokozatosan beépültem, egyre több munkát kaptam, egyre többet segítettem, a csapat teljeskörű tagja lettem, nagyon örültem neki, hogy az összes kompetenciámmal és kreativitásommal ki tudok teljesedni. Napról napra azt érzem, hogy ez egy egyre szuperebb hely.

Nem igazán volt tapasztalatom azelőtt a gyermekotthonok világával kapcsolatban, de mint laikus, azt látom, hogy a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekek annyira perifériára szorultak, hogy van mit tenni és van értelme a munkánknak. Úgy érzem egyre többet tudok a gyermekvédelemről és belefejlődök a feladatokba.

Nekem főleg a mindennapos adminisztráció és szervezés a feladatom, illetve minden projektben “jobb kéz” vagyok. Ha valakinek szervezési segítségre van szüksége a csapatból, el kell intézni pár e-mailt, telefont, azt én pikk-pakk megoldom, hogy ezzel már ne is kelljen foglalkoznia. Fontos, hogy koncentrált legyen minden projektmunka, hogy meg tudjon valósulni a fókuszált segítségnyújtás.

Bezárás