Önkéntes leszek

A Vásáry Tamás Alapítvány célja az otthontalan gyermekek és az önkéntesek közti együttműködés elősegítésével olyan kapcsolatok létrehozása, amely megtartó közeget teremt számukra. Meggyőződésünk, hogy elhivatott önkénteseink összefogásával képesek vagyunk tenni az általunk támogatott hátrányos helyzetű csoportok fejlesztéséért és integrációjáért.

Szívesen látunk téged is csapatunkban! Ha szeretnél te is velünk együtt tenni a gyermekotthonos gyermekekért, töltsd ki a jelentkezési űrlapot majd gyere el hozzánk egy személyes beszélgetésre.

Alapítványunk külön ügyel az önkéntesek képzésére, fejlesztésére, hogy profi segítőkké váljanak. Így minden önkéntesünk számára képzéseket, intervíziós és szupervíziós lehetőséget is biztosítunk.

Az önkéntes státuszban is különböző fokozatok vannak: első körben Együtt tanulás és Pályakísérés programunkba lehet jelentkezni.

Ha pedig nálunk önkénteskedsz több mint féléve akkor a Mentor programunkba is jelentkezhetsz.

Önkéntes jelentkezési lap

Bezárás