NordicTrack Commercial VR21 háttámlás szobakerékpár

Részletek NordicTrack T7.

15 PERCES ZSÍRÉGETŐ EDZÉS / ESZKÖZÖK NÉLKÜL / KOLOSZÁR ENIKŐ

FlexSelect állítható keménységű rezgéscsillapító rendszerrel védi a felhasználó ízületeit és futófelülete felhajtható használat után. Motorteljesítmény: 4 HP maximális teljesítményű hajtómotor 2,75 CHP Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartamot és csendes és egyenletes működést kölcsönöz a futópadnak.

NordicTrack E4.2 elliptikus tréner

A beépített DurXTM motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. Nordictrack zsírégetés motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve. Egy érintéssel beállítható, ill.

1. Fittsport - Futópad Sportszer és Fitness Áruház (fittsport) on Pinterest
  2. Ha még keresed az igazit Otthoni ellipszis tréner vásárlási gyorstalpaló
  3. Fogyás a szerelemben
  4. NordicTrack Commercial VR21 Háttámlás Szobakerékpár
  5. A mai modern világban a mozgásszegény életmód sajnos a legtöbb emberre jellemző.
  6. Motorteljesítmény: 2.
  7. Dinamikus fogyás boise

Futófelület: 51 cm x cm Ez a széles, csúszásmentes futószalag az aszfalton történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni. Maximális terhelhetőség: kg A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni!

rozsomák fogyás

Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy! A futószalag sebessége és a futófelület dőlésszöge változik automatikusan a program jellegétől függően.

A 3 legjobb zsírégető edzés Fittsporttól

Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors. Felhajtható futófelület A szabadalmazott, forradalmi konstrukció lehetővé teszi a futófelület felhajtását tároláshoz, helymegtakarítás szempontjából.

hogyan lehet lefogyni a quadjain

A SpaceSaver® márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és nordictrack zsírégetés leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

láztalan nem stimuláló zsírégető

FlexSelectTM állítható keménységű rezgéscsillapító rendszer A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Ez a rezgéscsillapító rendszer megdöbbentő védelmet biztosít az ízületeknek. Beépített tablet tartó Helyezze táblagépét a tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben.

zsírégetés karcsú megjelenés

A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodtan edzhet. Beépített dupla ventilátor Beépített dupla ventilátoA hosszabb és kényelmesebb edzések végzése érdekében a konzolba két ventilátor lett beépítve. Ez az innovatív technológia segít, hogy edzését koncentráltan és eredményesen végezze.

központi zsírégetés

Válassza ki az önnek megfelelő fokozatot és a ventilátorok automatikusan biztosítják az edzése során a légáramlást. Pulzusmérés A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába épített fémérzékelőket.

NordicTrack Commercial VR21 háttámlás szobakerékpár

Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn! Kijelző A 7'' -os LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétert mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, és Race Track versenypályán figyelheti a körön belüli helyzetét.

Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.