Naszrai Péter

Pénzügyi tanácsadó vagyok az EY-nál tranzakciós tanácsadás területen.

A Közel Hozzánk tevékenységét régóta ismerem, önkéntes is vagyok, így örültem a lehetőségnek, hogy a munkám során megszerzett tudással még egy módom lesz arra, hogy segítsek a Szervezetnek és így a gyerekeknek.

A nagy rendszerekben természetszerűleg sajnos elveszik a figyelem, intimitás, a személyre szabott fejlődési lehetőség, így fontos, hogy ezeken a területeken segítséget tudjunk nyújtani. A statisztikák azt mutatják, hogy az otthonban felnövő gyerekek nem találják később, 18 éves koruk után a helyüket a társadalomban.

Ettől szenvednek ők, a szűkebb és tágabb környezetük. Ha időben (kisgyerekkorban) beavatkozunk és ott vagyunk akkor lehetőségük lehet egy teljesebb életre, amiből nem csak ők fognak profitálni de a környezetük is.

Bezárás