Instagramon dokumentálta 38 kilós fogyását ez a fiatal anyuka | Offline Magazin

mya fogyás 3 testzsír veszteség 6 hét alatt

A fiatal anyuka először szinte fel sem fogta, mi történik vele, és a műtét után is teljesen maga alatt volt. Ashleigh-nek többen mondták, és maga is mya fogyás, hogy túlsúlya is hozzájárult egészségi problémáihoz, és további gondokat is okozhat a jövőben, ezért elszánta magát.

Tudta, hogy a megoldás a teljes életmódváltás, ezért követni kezdett egy vegetáriánus recepteket megosztó életmódtanácsadót az Instagramon.

mya fogyás sabrina fogyás

Nem sokkal ezután Ashleigh azon kapta magát, hogy ő is megosztja az Instán, hogy milyen változások zajlanak náluk: egész családjával vegetáriánus lett, és rendszeresen sportolni kezdett. Hirdetés Így nézett ki kilósan, amikor ahhoz is mankó kellett neki, hogy néhány métert megtegyen.

mya fogyás lehetséges fogyás 4 hét alatt

Az étrendje mellett a sportolási szokásain is sokat változtatott. Kíméletes mozgásformákkal kezdte, eleinte csak sétált, de manapság fut, edzőterembe jár, rengeteget gyalogol és jógázik.

mya fogyás milyen zsírégetők vannak tiltva

Az egykori kilós anyuka ma már 63 mya fogyás, és os ruhákat hord. Akár modellnek is elmehetne! Mindig is küzdött a súlyával, de ha így folytatja az egészséges étkezést és a rendszeres sportot is, akkor a kilókat tartósan távol tarthatja.

Tartós fogyás a Tudatalatti segítségével - Helyes táplálkozás - Kitartás erősítése - Motiváció

Párja, David is vegetáriánus — ugyanazokat a tápláló, egészséges ételeket fogyasztják, és olykor együtt is sportolnak. Mindketten sokat fogytak az elmúlt egy év alatt. Jobban érzik magukat zsírégetés az életre bőrükben, és ez látszik is rajtuk. David nélkül nem sikerült volna, köszönöm neki ezúton is.

mya fogyás 8 hét elveszíti a zsírt

Forrás: DailyMail.

Olvassa el is