Molnár Zita

Molnár Zita vagyok, pszichológus, pár-és családterapeuta jelölt. Gyakorlati munkám által kiemelt érdeklődési területem a gyermekpszichológia és a kapcsolatokban jelentkező elakadások megoldása. Pszichológiai tanácsadás formájában foglalkozok felnőttekkel, gyerekekkel és szüleikkel. Korábban dolgoztam gyermekotthonban és családsegítő szolgálatnál is.
Célom egy elfogadó és megtartó légkör kialakítása, mely őszinte beszélgetések és előremutató gondolatok színtere lehet. Szakmailag felkészülten, kiegyensúlyozott és hiteles jelenléttel várom a hozzám forduló önkénteseket az alapítványnál, hiszen nagyon fontos, hogy a képzések, interívziók mellett egyéni segítő beszélgetésekre is sor kerüljön.

Bezárás