Adele szinte a felismerhetetlenségig lefogyott

A sikeres testsúlycsökkenés nagyszerű érzés a fogyni vágyónak.

Listánkban összegyűjtöttünk 10 elhivatott előadót, akik drasztikus súlycsökkenésükkel sokkolták a közönséget. Anne Hathaway, Matthew McConaughey és Tom Hanks számára a 10 kiló feletti fogyás hozta meg az Oscar-díjat, míg Chris Hemsworth a villámok és a tökéletes felsőtestek istenének ennyi sem volt elég hozzá, ahogy Matt Damonnak sem.

Ugyanakkor akárcsak a fogyókúra alatt, azt követően is fontos a környezet, a számára fontos emberek hozzáállása új életéhez, új önmagához. Támogató, megerősítő környezetben könnyebb kitartani és az eredményt megtartani.

• Karcsúsító városi szótár
  • Fogyás oldalak

Figyelmetlen, akaratlanul is bántó környezetben azonban nehezebb dolga van a súlyproblémákkal küzdőknek. Ezért ha fontos számunkra, ha szeretnénk megtartani barátságunkat vele, szeretnénk segíteni az útján, akkor lehetőleg az alábbi 10 megjegyzés sose hagyja el a szánkat: 1. Még hány kilót kell fogynod?

Annyira jól nézel most már ki! Köszi, hogy eddig ronda voltam. Akkor most hányas a ruhaméreted? Mindenesetre nem hiszem, hogy ehhez igazából bárkinek köze volna, az eredmény a fontos, nem a ruhaméret.

Bréking: ha kevesebbet eszik, lefogy!

Na most aztán tuti, hogy sok csodálód van! De egyébként legyen is sok csodálója az miért lefogy?

hogyan lehet lefogyni könnyű

— ismerjék el a kitartását, az új, egészséges életre törekvését. Olvastad már?

Drasztikusan lefogyott Schobert Norbert: íme az előtte-utána kép

Lettek striáid? Bőrhibái mindenkinek vannak.

egészség első termozsírégető mellékhatások

Csak a photoshopnak nincsenek. Beteg vagy?

meddig veszít 8 testzsír

Anorexiád van? Most lettem épp egészséges.

Christian Bale már megint brutálisan lefogyott

Gömbölyűbben jobban tetszettél! Jajjmár, még egy szelet sütit simán megehetsz!

lelkesedés fogyni

De nem kérek, kösz. Hiszen többek között ezért jutottam idáig. És egyébként neked sem kéne.

10 híres színész, aki nagyon lefogyott egy szerep kedvéért

Mondd, milyen érzés miért lefogy? Nehéz, felemelő, fárasztó, idegesítő, örömmel teli, izgalmas, boldogító.

• Fogyás a trivandrumban
  • Írja fel a fogyás

Sokkal jobb, mint korábban, túlsúlyos emberként hittem volna. Most sokkal összeszedettebb vagy! Vagy csak jobban figyelsz rám.