Eltiltották Lionel Messit, akinek büntetést is fizetnie kell

Luis Suárez és Lionel Messi is naponta fogyasztja.

messi fogyás

Az uruguayi válogatott pénteken, Egyiptom ellen kezdi meg világbajnoki szereplését, és a Marca információja szerint Oscar Tabárez együttese kilogramm maté teát vitt magával Oroszországba.

Persze aki ismeri a dél-amerikai labdarúgók szokásait, egyáltalán nem lepődik meg ezen; vélhetően az argentinok is gyakran isszák majd a torna alatt, a hírek szerint Lionel Messi is mindennap kortyolgat a hazánkban is egyre népszerűbbé váló teából.

Több dél-amerikai országban tulajdonképpen nemzeti italnak számít, az argentin háztartások 92 százalékában megtalálható, és éves szinten ötszázmillió dollár értékben fogy belőle az országban.

messi fogyás

Lionel Messi és Luis Suárez naponta issza a pozitív energiát adó bíró teát Forrás: Instagram A kávénál kicsit kevesebb, a teánál jóval több koffeint tartalmaz, messi fogyás átlagos csésze 85 milligrammot jelent, s a fizikai és mentális teljesítőképességre is remek hatással van, ráadásul többi hatóanyaga felerősíti a koffein hatását. A kávéval szemben óriási előnye, hogy nem savas, kevésbé irritálja a gyomrot, s fejfájás, idegesség vagy ingerlékenység sem jelentkezik.

A tartós fogyás 6 szabálya 1. Ideális táplálkozás esetén a bevitt kalóriamennyiségnek szénhidrátot, fehérjét és zsírt is kell tartalmaznia, megfelelő arányban. A napi energiaszükséglete mindenkinek egyéni, függ az életkortól, a testsúlytól, a nemtől és a napi aktivitástól.

Ráadásul bizonyos kutatások alapján meglepő módon növeli a csontsűrűséget, csökkenti a csontritkulás esélyét, dacára annak, hogy a koffeinnek elméletileg ellentétes hatást kellene kiváltania. Szinte mindenre jó csodaszer, hazánkban mégsem vetekedhet a kávé népszerűségével Antioxidáns hatása sokkal nagyobb, mint a zöld teának, s azon ritka növények közé tartozik, amelyben szinte minden fontos vitamin és ásványi anyag megtalálható.

messi fogyás

Ezek után aligha meglepő, hogy gyulladáscsökkentő, baktérium- és gombaölő hatású. De ezzel még nincs vége.

Labdarúgás Lionel Messi vitathatatlanul a legtöbb statisztikailag lenyűgöző játékos ebben a szezonban, de még ő sem mentes a kritikától. Az FC Barcelona csatár 21 gólt szerzett, és 11 szezonra került 17 szezonban. A szezon legtermékenyebb játékosává vált, más címzett játékosokkal, mint például Neymar, Cristiano Ronaldo és Harry Kane. De amint elhagyta az öltözőt, és egy veszteség után hazafelé vezetett, kritikába ment.

Valóságos csodaszerként tartják számon, sportolók mellett fogyókúrázóknak is előszeretettel ajánlják. Egy korábbi kutatás szerint azok a férfiak és nők, akik egy intenzív edzés előtt ittak messi fogyás csészével, 24 százalékkal több zsírt égettek el a teát nem fogyasztó társaikkal szemben.

Ferenc pápa is kedveli Messi, Suárez és a dél-amerikai futballisták mellett számos ismert ember fogyaszt rendszeresen maté teát. Ferenc pápa mellett James Hetfield, a Metallica énekese, Madonna, valamint Barack Obama, az Egyesült Államok korábbi elnöke is előszeretettel kortyolgat a kissé kesernyés ízű italból.

messi fogyás

Az egyházfő is szívesen issza.