Zsírégető, laktató matcha turmix az egészséges reggelekért: a bőröddel is csodát művel

Írta: K G A hasi párnácskáidtól könnyedén megszabadulhatsz, ha a következő pár szabályt betartod a zöld tea fogyasztásával kapcsolatban.

matcha zsírégetés

A legjobb zsírégetést elősegítő trükkök közé tartozik az antioxidánsokban gazdag zöld tea, azaz a matcha fogyasztása, ami nemcsak a derekat karcsúsítja, de felpörgeti az anyagcserét és megszabadít a fránya narancsbőrtől is — egy bögre zöld teától azonban ne várj csodákat! Fogyaszd hónapokig A szakértők szerint a zöld tea csak többhavi matcha zsírégetés után fejti ki fogyasztó hatását — azt is csak akkor, ha legalább napi két bögrével iszol belőle!

Ez azt jelenti, hogy hiába készülsz a hétvégi randevúra, a zöld tea nem sokat fog rajtad segíteni, maximum az anyagcserédet gyorsítja fel.

Zsírégetés OTTHON - HIIT edzés

Sportolj rendszeresen Azzal ugye tisztában vagy, hogy csak a zöld tea kortyolgatásával nem fogsz lefogyni? Hetente alkalommal, vagy naponta minimum 40 perc mozgásra van szükséged ahhoz, hogy a zsírégetést beindítsd a szervezetedben — különben várhatod, hogy a kilók leolvadjanak rólad!

matcha zsírégetés

Édesítés kizárva Mivel egy teljesen természetes, polifenolokban gazdag növényről van szó, a zöld tea leginkább nyers formájában, matcha zsírégetés ízesítők, édesítők és hozzáadott összetevők nélkül járul hozzá a zsírégetés optimalizálásához.

Amennyiben tehát fogyni szeretnél, ne tegyél se mézet, se cukrot a teádba.

matcha zsírégetés

Csak őrölt formában fogyaszd! Bár a filteres változatok is jók, a kutatások szerint a fémdobozos, aromazáró matcha teák vannak a legjobb hatással az egészségre, mert ezeket még semmilyen formában nem dolgozzák fel a gyárakban. Sajnos ezek a változatok drágábbak az átlagosnál, de így érhetőek el a legjobb eredmények a zsírégetésben!

• Legújabb súlycsökkentési történetek
  • Matcha tea fogyasztó hatása - Fogyókúra | Femina
  • Képtelen fogyni a cymbalta

A zöld teás ételektől, italoktól tartsd magad távol Nagyon trendin hangzanak, de a zöld teás kekszek, jegesitalok és üdítők is ugyanolyan károsak, mintha egy sima változatot ennél, innál belőlük. Ezek a termékek csak nagyon kevés mennyiségben tartalmaznak valódi matcha levelet, illetve, csak a zöld tea illúzióját keltik bennünk— a gyártók valójában ízfokozókkal érik el a kívánt ízvilágot.

Milyen tea a matcha?

Magas a vérnyomásod? Rendszeresen szedsz gyógyszereket? Akkor óvatosan a zöld teával!

• Veszít több súlyt, ha beteg?
  • Fogyj a matcha zöld tea erejével - M Matcha
  • Tippek a fogyáshoz és a fitneszhez

Bár a zöld tea önmagában nagyon egészséges, a magas koffeintartalma miatt nem ajánlott szív-és érrendszeri betegségben szenvedőknek, valamint egyes gyógyszerek fogyasztóinak — érdeklődj a háziorvosodnál, hogy számodra javasolt-e a matcha fogyasztása!

Amennyiben nem, a zöld tea fogyasztása helyett fogyás hosszú ideig tart meg minél több zöldséget és növényi alapú élelmiszert fogyasztani — heteken belül laposabb lesz a hasad, az egészséges étkezés hatására pedig a vérnyomásod is javulhat!

Fotó: RF.