Elképesztő fogyás: 45 kilót adott le az egykor duci lány | Well&fit

yohimbe zsírégető kiegészítő

Szerző: F. Egyesek az esküvőjükre képesek leadni akár 52 kilót is, másokat egy egzotikus és drága utazás motivál ahhoz, hogy elérjék céljukat. Ez történt a 25 éves Rebecca Graftonnal is, akit egy előre kitűzött jamaicai álomnyaralás segített abban, hogy ne tántorodjon el, kitartson szigorú diétája és edzésterve mellett.

ideális havi fogyás kg- ban

A philadelphiai lány ben kezdte el a fogyókúrát és még abban az évben lefoglalt egy utat Jamaicára, hogy fogyókúráját mindenképp tartsa. Korábban ugyanis ez nem sikerült neki, mindig feladta, ám ezúttal biztosra akart menni.

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat! A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Ez motivált a legjobban, hogy végig tudjam csinálni. Áttért a természetes és friss alapanyagokra, kiiktatta a cukrot és a magas szénhidráttartalmú ételeket, helyettük inkább több fehérjét vont be lány fogyás étrendjébe.

strattera vs concerta fogyás

Megtanultam, hogyan kell használni a friss összetevőket, hogy valóban jó íze legyen az ételnek. Rebecca Grafton mygirlishwhims által közzétett fénykép Nov 8.

További cikkeink a témában

Eleinte lassú tempóban sem tudott 1 kilométernél többet sétálni, de lány fogyás hónapról hónapra fogytak a kilók, egyre könnyebben ment az is. Mostanra fél maratont is képes lefutni, és nemcsak a futópadon!

Hogyan fogytam le 30kg-t? Tanácsaim az életmódváltáshoz!+Minta étrend! -Egészséges, Tudatos étkezés

Rebecca szerint sokat segített átalakulásában a zumba, mint mondja, edzés közben teljesen kikapcsolt, elengedte, ki mit gondol róla és átadta magát a ritmusnak. Nov Fantasztikus érzés ennyi feleslegtől megszabadulni! Okt Köszönöm a sok biztatást!

Mert Julie Hadden példájából erőt meríthetsz, és láthatod, hogy semmi sem lehetetlen, ráadásul szerintünk még szívmelengetőnek is fogod érezni. Julie egyike volt a The Biggest Loser, vagyis A nagy fogyás amerikai verziójának versenyzői közül. A negyedik évadban, ben 45 kilót adott le a műsor folyamán, 8 hónap alatt, amivel a második helyet érdemelte ki volt ennél durvább fogyás is a produkcióban. Ennek oka elmondása szerint az, hogy továbbra is ragaszkodik az egészséges életmódhoz: átgondolja étrendjét, emellett rendszeresen mozog. Ráadásul a műsor után, 40 évesen valóra vált dédelgetett álma: ismét várandós lett.

Most rajtam a sor, hogy segítsek a fogyni vágyóknak. Kitartás, és meglesz az eredmény!