Bréking: ha kevesebbet eszik, lefogy!

Felvétel a kívánságlistára Telepítés A YAZIO ingyenes pompomlást okoz fogyni? alkalmazását használva napi rendszerességgel vezetheted az ételnaplódat, figyelemmel kísérheted az aktivitásodat, és sikeresen fogyhatsz.

A kalóriaszámlálás és a fogyás még sohasem volt ilyen egyszerű!

INTENSE FULL BODY FAT LOSS in 14 Days (no jumping) - 10 min Workout

A YAZIO a legjobb étrenddel kapcsolatos és testsúlycsökkentő alkalmazás Android-ra — Ingyenes letöltés és regisztráció — Személyes terv fogyáshoz, izomtömeg növeléséhez, és még sok minden máshoz — Kalóriatáblázat a táplálék adataival minden étel esetében — Táplálkozásfigyelő és ételnapló reggelihez, ebédhez, stb.

Ha a PRO verzióra váltasz, a díjat az Google fiókodon keresztül fogjuk felszámítani a vásárlás megerősítése során. Az előfizetésed automatikusan meghosszabbításra kerül röviddel az előfizetés lejárata előtt - ugyanazért az összegért ugyanazt a csomagot fogod kapni, hacsak le nem mondod az előfizetést nem később, mint 24 órával annak lejárata előtt.

lefogy holnap fogyás táblázat

A vásárlást követően az előfizetéseket az Google fiókon keresztül tudod majd kezelni. A folyó időszakban az előfizetési díj visszatérítésére, vagy az előfizetés lemondására nincs lehetőség.

lefogy holnap lefogy 8 hét vagy annál kevesebb

Mivel az alkalmazást Németországban fejlesztették, így a szigorú német adatvédelmi törvény vonatkozik rá. Az alkalmazáson keresztül szerzett vagy küldött információk minden esetben titkosítottak. Minden adatot névtelenül tárolunk a német szervereken, és nem egy harmadik fél tárolja lefogy holnap.

lefogy holnap 20 pd súlycsökkenés

Mindig szívesen fogadjuk a javaslataidat és a visszajelzéseidet. Írj nekünk a help yazio.

lefogy holnap fogyni rövid lány