Koplalás helyett a spirituális fogyókúra! - Napidoktor

Nem ez volt az első alkalom, évek óta fotóznak, és mindig nagyon fontos volt, hogy jól álljanak rajtam a kiválasztott ruhák. Ilyenkor mindig szigorú diétára fogtam magam, hogy a fotózás napján a legjobb formámat hozzam. Négy héttel korábban most is csökkenteni kezdtem a kalóriákat, és naponta kopogtatott fogyni magam. A mérleget még az utazásokon is magammal hordtam. Éveken keresztül működött ez a módszer.

Hajdú Ildikó

Most azonban nem. A testem egyszer csak azt mondta, hogy elég volt. Minden kalóriaszámolás és edzés hatástalan maradt. A mérleg — és a súlyom — nem mozdult. Mellbevágó volt, és bár ellentmondott mindannak, amit a biológiai működéséről gondolunk, mégis ez történt. A helyzet iróniáját csak tovább fokozta, hogy a mérlegre állva azt feltételeztem, hogy a testem elárul, miközben minden szempontból az egészség bajnokának számítottam.

Ha a súlyomról volt szó, mindig úgy kezeltem a testemet, mint egy veszélyes bűnözőt, akit folyton szemmel kell tartanom.

éget hasi zsírt

Tudtam, hogy az extrém fogyókúra őrültség, mégsem láttam más lehetőséget Jessica programjának megismerése előtt. Amikor először a kezembe vettem Jessica könyvét, a testemet illetően szkeptikus voltam a programmal és a kopogtatás módszerével kapcsolatban is.

csontritkulás fogyás

Miközben olvastam, meglepett, hogy kutatások tanúsága szerint a módszer csökkenti a kortizolszintet! Így igaz: a kopogtató módszer csökkenti a hízásért leginkább felelős stresszhormon szintjét. Ez maga volt a felismerés.

 • Tta zsírégető
 • Pogány fogyás szimbólum
 • A kalapács és a véső fogyást eredményez
 • AFT - karcsúsító, fogyasztó formula - alternatív fogyasztó eljárás
 • Súlycsökkentő program visszajelzései hétről hétre Mi volt a résztvevők véleménye a Súlycsökkentő programról hétről hétre?
 • Koplalás helyett a spirituális fogyókúra! - Napidoktor
 • Karcsúsodj EFT-vel - dr. Szőkék

Így kopogtatott fogyni a kételkedésem ellenére elhatároztam, hogy kipróbálom, és teljesen lenyűgözött, hogy milyen gyorsan átalakította a testemet. Jessicával dolgozva rájöttem, hogy két korlátozó hiedelem csapdájában voltam. Egyrészt felismertem, hogy tudattalanul magamévá tettem azt a gondolatot, miszerint számomra a fogyás, az edzés, az egészséges táplálkozás és a testi jó közérzet valójában küzdelem — és mindig is az volt. Másrészt pedig beleragadtam abba a kulturális elképzelésbe, hogy egy nő értéke szorosan függ a testsúlyától.

Soha nem lehettem elég vékony, mindig volt még kiló, amit leadhattam volna. Az első és leginkább észrevehető jel a sportoláshoz fűződő viszonyom megváltozása volt.

A testmozgást már gyerekként is reménytelenül monoton munkának találtam. Emlékszem, négyéves koromtól kezdve minden családi kiránduláson nehéz kopogtatott fogyni kellett emelkedőkön felcipelnem.

a legjobb módszer a makacs testzsír elvesztésére

Tízévesen síbakancsban másztam meg a Washington-hegyet, hátizsákkal, sílécekkel és botokkal a nyakamban. Ezek a korai élmények alapozták meg azt a meggyőződésemet, hogy az edzés és a sportolás olyasmi, amit nem élvezek, így megdöbbentett és persze örömmel is töltött elhogy a kopogtatás hatására reggelente azzal ébredtem, hogy sportolni akarok. Mostanra tényleg alig várom, hogy megmozgassam a testemet.

Fogyás anyukák számára sportolás valódi élményforrás lett, egyáltalán nem érzem kötelező monoton feladatnak. Még ilyet!

 • Lefogy a menstruáció során?
 • Hamis súlycsökkentési igények
 • Otthon fogyás rutin
 • Jessica Ortner: Karcsúsító EFT - Kopogtató módszerrel a fogyásért by Bioenergetic Kiadó - Issuu
 • Kedves Judit!
 • Súlycsökkentő program visszajelzései hétről hétre « vasarytamasalapitvany.hu
 • EFT, A HATÉKONY SEGÍTSÉG A FOGYÁSBAN - Egészséges Élet 40 felett

A kopogtatás rendszeres használatával azt is elhatároztam, hogy hagyom a borzasztó fogyókúrákat, helyette inkább gondját viselem a testemnek. A folyamatos mérlegen álldogálás és kalóriaszámlálgatás helyett olyan friss ételeket eszem, amelyeket szeretek, és inkább arra kopogtatott fogyni, hogy értékeljem azt a testet, amely nekem adatott. Vajon belefértem végül a kiválasztott ruhákba a fotózás napján?

büfé fogyni

Mindegyiken könnyen felment a cipzár, és felvehettem azt a nadrágot, amelyet előre megálmodtam. A fotózás napján, évek óta először, hihetetlenül jól éreztem magam.

Friss hozzászólások

Jó volt a testemben lenni, a ruhák is élményt jelentettek, és egyik bókot kaptam a másik után. Micsoda hatalmas meglepetés volt mindez!

⚡Szuperhatékony FOGYÓKÚRA 🍽⚡

Az egész karrieremet arra építettem, hogy a testünk tudja, mire van szüksége, és ezt jelzi is. Most azonban rájöttem, hogy a jelzések néha elmosódhatnak. Elhomályosítják őket az értékességünkkel, a hiányosságainkkal és az elégtelenségünkkel kapcsolatos tévhiteink. A folyamatos fogyókúrázás ezeken a hiedelmeken alapul.

Azért választjuk ezt, mert lélekben eltávolodunk a testünktől, és azt mondjuk magunknak, hogy rosszak vagyunk. Az állandó fogyókúrázás arról kopogtatott fogyni, hogy alávetett helyzetbe kényszerítjük a testünket — de lássuk be, ez nem működik. A fogyókúra nem okvetlenül hatásos, még akkor sem, ha csak nagyon keveset eszel és nagyon sokat sportolsz.

Én már kipróbáltam ezt. És valószínűleg te is. Némelyikük gyors eredményt hoz, ezek azonban nem tarthatók, és csak arra jók, hogy egyre kevésbé értsd, amit a tested közölni próbál a jelzéseivel.

Van azonban jó hírem is: bármelyik tévhited megváltoztatható, és vele együtt a biológiád is. Mindegy, hogy cukorfüggő vagy, utálsz sportolni, vagy azt hiszed, képtelen lennél magabiztosnak érezni magadat a testedben — a megoldás, amelyet keresel, itt van, ebben a könyvben.

A kopogtatássoroza10 ELŐSZÓ tok és a Jessica által nyújtott online segítség visszavezet ahhoz a testi önbizalomhoz és bölcsességhez, amely a születésed óta a tiéd.

Koplalás helyett a spirituális fogyókúra!

Ideje, hogy kopogtatott fogyni az extrém fogyókúrák és edzések őrületét, és új kapcsolatot teremtsünk önmagunkkal, az érzelmeinkkel, az ételeinkkel és a testünkkel, és miközben ezt tesszük, úgy alakítsuk át a testünket, hogy természetesnek és élvezetesnek találjuk. A Karcsúsító EFT működik. Tegyél próbát vele! Nincs mit vesztened.

Account Options

Legfeljebb néhány kilót, idejétmúlt tévhitet, és persze egy szekérderéknyi felesleges kortizolt. Christiane Northrup 11 Bevezető Éveken keresztül abban a hitben éltem, hogy a fogyás a megoldás minden bajomra. Ha végre beleférek ebbe a ruhába vagy abba a farmerbe, akkor boldog leszek, felfelé ível a karrierem és végre randizhatok.

De csak azután, hogy azokat a kilókat leadtam.

Mi volt a résztvevők véleménye a Súlycsökkentő programról hétről hétre?

Majd akkor, ha nem így nézek ki. Addig azonban folyamatosan pánikban voltam, ha valaki lefényképezett, és kifejlesztettem azt a stratégiát, hogy a kezemmel takargattam a gyűlölt testrészeimet. Vagy kivágtam, és csak az arcomat tartottam meg a képből, ha a kezem már nem volt elég nagy ahhoz, hogy eltakarjam azokat a bizonyos részeket.

hogyan lehet lefogyni és egészségtelen táplálkozni

Addig kopogtatott fogyni a terveimet. Érzelmileg összezsugorodtam, hogy az emberek ne vegyék észre, testileg milyen hatalmasnak érzem magam.

Olvassa el is