SLIMBELL PHYTOSONIC LEGS - Lábkarcsúsító spray

karcsúsító spray

A zsírfelhalmozódás helyi elhízása has, lábak, karcsúsító spray területén a gyenge kötőszövet gyakori mellékhatása. Külső segítség — forradalmi technológia: A vörös spray fő hatóanyagi: Innovatív növényi komplexek, Progresszív nikotinátok és Koffein A legújabb tudományos kutatások kimutatták, hogy a Simply Red által alkalmazott fitokomplexek képesek szelektíven lebontani a megnövekedett zsírsejteket.

A termék … hatással van az összetapadt zsírsejtekre lipolízisa testkerület csökkenésére, fokozza a depózsírok elégetését, elszállítását, simává teszi a bőrfelszínt. Alkalmazása: Kúraszerűen javasoljuk használatát, 4 héten keresztül, naponta kétszer.

karcsúsító spray

Fenntartásként heti alkalommal, naponta egyszer. Alkalmazási mennyiségek: comb elülső rész pumpányi, hátulsó rész pumpányi, fenék rész 2 pumpányi, has 3 pumpányi, felkar 3 pumpányi. Hogyan használjuk?

karcsúsító spray

A bőr letisztítását követően egyszerűen fújjuk ki a szükséges mennyiséget, masszírozzuk be, majd hagyjuk hatni. A termék ne kerüljön szembe, nyálkahártyára, nyílt sebre!

Dr.Kelen Fit Slim - karcsúsító, zsírégető gél 150ml részletes leírása

Használata terhesség alatt, valamint 16 éves kor alatt nem javasolt! A használatot — bemasszírozást — követően mossunk kezet! Termékünket keresse üzletünkben Miskolc, Futó u.