karcsúsító sarok

Hatások: Az Eveline Cosmetics laboratóriumban kifejlesztett első Termo Aktív Karcsúsító Szérum Anticellulit szabályozza a meglévő zsírsejtek méretét és megakadályozza a narancsbőr megjelenését a bőrön. A technológiailag kifejlesztett Termo Zsírégető formula gyengéden felmelegíti a bőrt, az aktív anyagok azonnal behatolnak a bőrbe, biztosítva a maximális eredményt.

A zsírlerakódás fokozatosan csökken, a test körvonala határozottabb lesz.

1. Hogyan lehet fogyni a hátában
  2. Zsírégetési arány
  3. LIPODRESS ALAKFORMÁLÓ, KARCSÚSÍTÓ RUHA A Zökkenőmentes Test Alakító Mágikus ruha Utimate 3 in 1
  4. Bengáli jelentése fogyás

A karcsúsított test visszanyeri jó kondícióját. Aktív összetevők: Termo Zsírégető csökkenti a zsírlerakódást és meggátolja az újra kialakulását. Javítja a drenázst és serkenti a testből a víz távozását.

Tovább A molett nők többsége sajnos önbizalomhiánnyal küzd, pedig akkor is lehet csinos egy hölgy, ha van rajta egy kis felesleg. A férfiak is jobban szeretik azokat a nőket, akiken van mit fogni, így egyáltalán nincs miért szégyenkezned, ha a molett nők táborát erősíted.

Isocell Slim Complex, Koffein és Centella Asiatica intenzíven serkenti a zsírégetést és blokkolja szintézisüket. Ily módon aktívan segíti a karcsúsító hatást és csökkenti a narancsbőr tüneteket.

karcsúsító sarok

Laminaria Alga és Természetes Betain ásványi sókban gazdagok, mélyen hidratálnak, nyugtatnak és eltávolítják a felesleges vizet a szövetekből. Ráadásul erősítik a bőrszerkezet felépítését. Shea vaj és Vitamin Komplex tápláló és regeneráló hatásúak, intenzíven kisimítják és feszesítik a bőrt.

Alkalmazás: A terméket naponta kétszer körkörös mozdulatokkal dörzsölje a problémás karcsúsító sarok derék, fenék, comb karcsúsító sarok teljesen felszívódik. Az alkalmazás után mosson kezet!

A 10 legjobb karcsúsító tipp, amit valaha olvasni fogsz

A kellemes meleg érzés és a bőr kissé elpirosodása a hozzávalók azonnali hatása. A melegség kb.

karcsúsító sarok

A kezelés első eredménye a rendszeres használatot követő negyedik héten figyelhető meg. A hatás fenntartása érdekében ajánlatos a terméket rendszeresen, hetente kétszer-háromszor, egész éven át használni.