Optikailag karcsúsító hosszú ujjú ruha 7 színben (S-XL)
Een lange rok of maxi skirt is heerlijk in de zomer, maar ook komende winter zul je zien dat de rokken steeds langer gedragen worden. Hoe draag je deze rokken zonder. Lida Plus Y Gold en Cancún. Het komt nogal precies hoe je een lange rok combineert. Op mijn blog vind je stylingtips.

A piros és fekete együttes önmagában is megkapóan merész. Gyönyörű alakját és szép lábait  kiemeli a hosszú, csaknem földig érő maxi szoknya, melynek fekete színe nemcsak karcsúsít, de felhasított szabásának köszönhetően sejtelmesen engedi láttatni bal lábát, mellyel egyszerre eléri a 'miniszoknya' hatást is.

lecsökkent a testzsír

A fekete maxi szoknya rugalmas, elasztikus anyagának köszönhetően nagyon kényelmes viseletet biztosít és szép tartást ad. Az a legjobb benne, hogy hordhatod például egy farmerkabáttal és egy szandállal sportosan is, de egy  blúzzal és egy magassarkúval is felveheted.

Hogyan hordd a maxi szoknyát? Maxi szoknya mindig van és mindig is lesz, szinte sosem megy ki a divatból.

De nézzük csak az előnyeit! A maxi szoknya karcsúsító maxi A maxi szoknya szinte minden alakon jól áll hiszen karcsúsít. Azonban ügyelj rá, hogyha cm alatti vagy, akkor a maxi szoknyát inkább magassarkú vagy magastalpú lábbelivel viseld, szoknyád pedig legyen magasderekú.

egészségtelen fogyási szokások

Ezzel hosszabbíthatod a lábaidat, karcsúsító maxi alakodat. Akkor is jó ez a megoldás, ha van egy kis hasad, mert a derékra húzott megoldás szép homokóra alkatot ad optikailag, ráadásul elveszi a figyelmet a kényes testájékról.

egészséges fogyás 4 hét

A maxi szoknyát viselheted sportosan is Egy magastalpú sneakerrel egy lágyabb esésű, hasított fazonú maxi szoknya és egy farmerkabát sportos és kényelmes összeállítást nyújt, így ha szeretsz inkább sportosan öltözködni akkor bátran viselheted! A maxi szoknya hűvös időben és melegben is ideális választás A maxi szoknya mivel hosszú hűvös időben egy harisnyával is megállja helyét, azonban lengesége miatt meleg nyári napokon is nagyon kényelmes tud lenni.

Felsőrész Ariadna egy szuperszexy toppot választott, mely kiemeli szép alakját.

hogyan lehet lefogyni nő 50

Fontos megjegyezni, hogy maxi szoknya esetén a felsőrészünk ne legyen laza, mert könnyen zsákhatást kelt. Maximum akkor lehet előnyös egy lazább póló, ha nagyon vékony vagy.

tudok inni kávét és lefogyni?

Érdemes a felsőrészt inkább betűrve hordani, és ha hűvösebbre fordul az idő, akkor egy rövidebb derekú kabátot válassz, ezzel biztos nem fogsz majd mellélőni!