karcsúsító kardigán

Szépség és divat Dia Ha a derekadat övvel hangsúlyozod - akár a kardigán alatt, akár magán a kötött darabon - azzal karcsúbbnak mutathatod az alakodat.

karcsúsító kardigán tehenek súlycsökkenése

Dia A sötét színek kardigán esetén karcsúsító kardigán jó választásnak minősülnek, hiszen slankítanak. Azzal pedig, ha a szvetter ujját feltűröd a könyöködig, szintén lefaraghatsz néhány felesleges kilót optikailag.

karcsúsító kardigán fogyni a jövő héten

Dia A lezser fazonú kardigán akár kövéríthetne is, ha nem futna az elején a függőleges párhuzamos minta, ez ugyanis megnyújtja az alakodat. Dia A hangsúly ez esetben a V-kivágáson van, amely keskenyebbnek mutatja a derekat, nem beszélve a hosszan futó cipzárról, amely megnyújtja az alakot.

karcsúsító kardigán biztonságos fogyás- kiegészítő

Dia Ez a klasszikus fazon azért praktikus, mert a kötésminta lefelé fut, így szintén magasabbnak, ezáltal pedig karcsúbbnak mutat. Dia A mintás darabokat sem kell mellőznöd - a lényeg, hogy csakis felül legyen minta, így ugyanis a váll kerül előtérbe a derék, a has és a csípő helyett.

karcsúsító kardigán fogyás mentális egészség

Dia A világos és sötét kontrasztja eleve karcsúsít, középen futó fekete csík pedig még vékonyabb testalkatot varázsol számodra.

Olvassa el is