Karcsúsító leggings és csípő öv

Segítünk alakod besorolni, s azt is eláruljuk, milyen trükkökkel öltözhetsz igazán csinosan, karcsúsító csípő.

fogyás hód pa

Az öltözködés szakemberei öt női alkatot különböztetnek meg egymástól. Az első és legfontosabb lépés, hogy találd meg a csoportodat.

10 perces karcsúsító torna: így dolgozd le a derekadra rakódott zsírpárnákat

Állj fehérneműben egy egész alakos tükör elé, és vedd szemügyre a látványt! Nézd meg a karcsúsító csípő, a derekad, a csípőd, a combod, a feneked és a kebled — s ezek egymáshoz viszonyított arányait.

Figyelem, ezt a vizsgálódást akkor se spórold meg, ha pontosan tudod, hogy a duci alkatúak közé tartozol. A túlsúly önmagában nem öltözködési kategória! A súlyfelesleg tényétől még szinte valamennyi fogyás lovenox tartozhatsz, attól karcsúsító csípő, hogy hova és mennyi felesleg rakódott le rajtad. A fiús Jellemzői: A tükörben egy téglalapot látsz, amelynek karja és lába van. A vállad és a csípőd egyforma széles, a derekad alig látszik.

Általában vékony, szikár alkatú nők tartoznak ebbe a típusba.

A legnehezebben formálható területek a csípő és a combok. Ezzel a 6 gyakorlattal formálhatod őket.

A cél: Tedd nőiesebbé, lágyabbá a megjelenésed! Ezt a derék és a mellrész hangsúlyozásával érheted el. A figyelmet el kell terelned a csípődről és a válladról! Mit viselj: Derékig érő, karcsúsított felsőket, dúsan díszített, hímzett topokat, hosszú gyöngysort, ha megengedheted, mély dekoltázst, V nyakú ruhákat, övet vagy kendőt a derékon, de soha ne a csípőn!

Derék-zsírégető gyakorlat

Mit kerülj: A válltömést, a garbókat, a hatalmas kerek gallérokat és a csónakkivágású nyakrészeket. A körte Jellemzői: A tükörből egy körte tekint vissza rád, keskeny vállal, széles csípővel, vastag combbal. A körte típusú nőkkel gyakran megesik, hogy a nadrágméretük karcsúsító csípő számmal nagyobb, mint amekkora felsőrészt hordanak.

Derék karcsúsító torna, lapos has gyakorlatok

A cél: A karcsúbb felsőtestre irányítsd a figyelmet. Bármit hangsúlyozhatsz magadon, ami derékvonal karcsúsító csípő van és szép: dekoltázst, vállat, kart, karcsú nyakat. Mit viselj: Jól kidolgozott, aprólékos felsőrészeket, nagy gallérokkal, sok zsebbel, hangsúlyos gombokkal.

zsírégetés légzés útján

A felsőrész legyen mintás, látványos, a szoknya egyszínű és egyszerű szabású. Bátran hordj keresztcsíkos topokat, csipkés, fodros blúzokat!

Karcsúsító leggings és csípő öv

Mit kerülj: Az egyrészes ruhákat, a háromnegyedes kabátokat, a hosszú pulóvereket és tunikákat, valamint a térd fölött végződő vagy miniszoknyákat! A fordított háromszög Jellemzői: Te is körte vagy, csak fordítva: a vállad szélesebb, mint a csípőd. Így ha egy képzeletbeli vonallal összekötöd a vállad a csípőd két oldalával és azzal a ponttal, ahol állsz a talajon, egy fejtetőre állított háromszöget — vagy körtét hogyan lehet elveszíteni 3 kg testzsírt kapsz.

Valószínűleg a felsőrészből van szükséged egy számmal nagyobbra! A cél: A csípő és a fenék hangsúlyozása, a láb megmutatása.

Karcsúsító leggings és csípő öv | vasarytamasalapitvany.hu

Mit viselj: Szűkebb szabású ruhákat, csípővonalig érő felsőket, csípőszoknyát, csípőnadrágot. Az egyszínű, semleges felsőre kívülről tegyél egy csípőre ejtett övet! Bátran viseljen garbót!

• 6 gyakorlat a vékony csípőért és combokért. Próbáld ki Te is!
  • Csípőkarcsúsító gyakorlatok - Fogyókúra | Femina
  • Kiegészítés a testzsír elvesztéséhez
  • 3 karcsúsító gyakorlat a csípő mobilizálásával | Edzésvideók, Hasizom, Gyakorlatok
  • Sarokzsírzsák elvesztése
  • Otthon fogyás rutin

A szoknyák, nadrágok legyenek díszesek, sok zsebbel, rengeteg pöttyel és hatalmas virágokkal. Mit kerülj: A bő szabású felsőrészeket, a lenge anyagú bő szoknyákat, a trapéznadrágokat, a tunikákat és minden olyan felsőrészt, amely a feneket is takarja!

fogyás fáradtság

A homokóra Jellemzői: Mintha egy homokóra mögé álltál volna: a váll, a mell és a csípő hangsúlyos, a derék viszont karcsú, határozott vonalú. Sok töltött galamb nő hiszi, hogy ormótlan az alakja, pedig valójában ők is homokórák! A cél: A legnőiesebb testalkatod van mind közül, nem kell mást tenned, csak emeld ki a derekad, és vállald bátran a nőiességed!

Mit viselj: Karcsúsított, mélyen dekoltált, V kivágású ruhákat, egyenes vagy harangszabású szoknyákat, oldalt megkötős felsőrészeket, a test vonalát követő darabokat.

kövér ember próbál lefogyni

Ha teltebb homokóra vagy, válassz gumis derekú szoknyát, sima szabású nadrágot. Mit kerülj: A bő ruhákat, az egyenes szabásvonalakat, a túl sok mintát, a csípőre ejtett övet, a szorosan megkötött sálat! Az alma Jellemzői: Kerekded asszony pillant vissza rád a tükörből: a széles csípő vastagabb derékkal és gyakran nagy kebellel párosul, az egész felsőtest robusztus.

Sok alma esik kétségbe a túlsúlya miatt, pedig ügyes szabású ruhákkal karcsúbbnak tűnhet! A cél: Az optikai karcsúsítás, a láb és a mell, valamint az arc hangsúlyozása. Mit viselj: Puha esésű, lazább darabokat!

Retiküvasarytamasalapitvany.hu - 10 perces karcsúsító torna: így dolgozd le a derekadra rakódott zsírpárnákat

Válassz gallér nélküli, vagy V kivágású felsőket. A cipőd, a harisnyád — vagy a nadrág szára — legyen mintás, élénk színű.

A nyakad köré köss élénk sálat, vagy hordj rövid gyöngysort!

férfi zsírégető

A felsőrészek csípőtájig érjenek, és az ujjuk legyen hangsúlyos. Célszerű az élénkebb felsőrész fölé sötétebb kabátot vagy kardigánt viselned, és begombolatlanul hordanod!

Mit kerülj: A testhez simuló szabásvonalakat, a tapadós anyagokat, a feltűnő öveket, a test középső részén a túl apró vagy a túl nagy mintákat, a vibráló színeket.