Ford Focus II / C-Max üzemanyag szivattyú 1498060

Kövess Péter Mennyire működnek a természetes rovarriasztók? Az Asda ruházati cég felméréséből derül ki, melyek azok a fehérneműtípusok- és bakik, amiktől a férfiak vágya azonnal lelohad.

karcsúsító asda

Vezet a bézs színű alakformáló, hasleszorító nagyibugyi, második helyen áll az elszíneződött, agyonmosott fehér alsónemű, ami azért tulajdonképp sokkal gusztustalanabb, mint egy tiszta alakformáló — legalábbis szerintünk, de mi nem vagyunk férfiak. Harmadik helyen a farmerből felül kilógó tanga áll, negyedik a nadrág alatt kirajzolódó bugyivonal.

Ezeknek hála, a rossz méretű melltartó csak az ötödik helyen végzett. Meg lehet érteni a férfiakat, lássuk be, mind lohasztó, vagy igénytelen, fogyás szája tampon a listára került.

karcsúsító asda

Nade az alakformálók terén megfigyelhető némi fejlődés: a bézs nagyibugyi már a múlté, most már szép számmal kaphatók színes, mintás darabok. Nem lepődtünk meg azon, hogy a Bridget Jones filmek óta ismert alakformáló fehérneműk taszítják legjobban a pasikat, hisz a filmben is pont erre volt kihegyezve az ominózus jelenet: Jones a testszínű, hasleszorító nagyibugyi miatt égett partnere előtt.

Ford Focus II / C-Max üzemanyag szivattyú 1498060

Annak ellenére, hogy már azóta tudjuk, hogy kínos alakformálóban férfi szeme elé kerülni, mégis egyre nagyobb az ilyen fehérneműk piaca, tehát ragaszkodunk a karcsúsításhoz. A Triumph évről-évre rengetegféle alakformáló alsóruhát tervez, a külföldi Spanx karcsúsító asda is ebből szedte meg magát, most pedig a George nevű márka az, amelyik karcsúsító asda gondolja, forradalmasítja a piacot azzal, hogy leopárdmintás — értsd: szexis — alakformáló bugyikat, melltartókat árul majd.

Honlapjukon még kis segédlet is van ahhozmilyen ruha alá milyen alakformáló való. A George nem csak ezzel, hanem az árakkal is vásárlásra csábít, míg a Triumphnál 10 ezer forint alatt nincs alakformálás, náluk már 6 fontért forint lehet kapni bugyit. Ezeknél tényleg nincs lohasztóbb? Nézzen még alakformálókat a galériában!

karcsúsító asda

Galéria: Alakformáló fehérneműk Fotó: reklámanyag Nincs, és nem is fogok venni. Ennek egyik oka, hogy az angolok karcsúsító asda Kelly Brook, Christina Hendricks, Beyonce és Kim Kardashian idomaira irigykednek, tehát a homokóra alkat a legvágyottabb forma. Önnek van már a szekrényében hasleszorító bugyi, vagy fenékformáló nadrág?

Egy mérettel karcsúbbnak mutat a homokóra-fürdőruha Idén nyáron már a strandon is viselhetjük a sztárok kedvenc ruháját. Fogyókúra nélkül.

Ha nincs, venne? Vagy idegenkedik az ilyen alsóktól?

Ne maradj le semmiről!