Horváth Kinga

Életem egyik meghatározó pillanata volt, amikor 2011-ben csatlakoztam a Közel Hozzánk csapatához, részt vehettem, majd később sikeresen vezethettem számos programot, mellyel otthontalan gyermekeknek és felnőtteknek segítettünk.

A munkánk eredményeként többek között a Nestlé, a PwC, és az EY magyarországi irodái támogatták kezdeményezéseinket, miközben számos jótékonysági estet valósítottunk meg hazai művészek és művészetkedvelők közreműködésével. Mint Fulbright ösztöndíjas és a McKinsey&Company Next Generation Women Leaders 2017-es különdíjasa az innovatív ötletek megvalósításában és az együttgondolkodásban hiszek, melyek Alapítványunk működését is jellemzik.

Továbbá, egyetemi kutatásaim mindig a nonprofit szektoron belüli, valamint a nonprofit, vállalat és közszféra közötti együttműködésre fókuszáltak, melyben jelentős tapasztalatot és tudást szereztem itthon és az Egyesült Államokban egyaránt. Az Alapítvány stratégiai igazgatójaként a célom, hogy  minél több otthontalan gyermeknek és felnőttnek teremtsünk egy jobb jövőképet, valamint sikeresen adjuk át az önkéntesség és adományozás örömét minden tenni akaró embernek és vállalkozásnak.

Meggyőződésem, hogy a jobb és élhetőbb jövő kulcsa a gyermekek kezében van. Az ő felelősségük lesz egy jobb világot álmodni és teremteni, de ehhez lehetőséget kell biztosítani számukra. Az utóbbi viszont mindannyiunk együttes felelőssége.

Bezárás